ikizannessi kirmizibasliklikiz_ bende o konudan korkuyorum ani bişeyde Allah korusun kaza anında falan eğilip bükülebilir mi diye çünkü katlanır model 1 tane gördüm
ikizannessi cinkinasi aa evet bizimki küçük bugün metre ile ölçeyim bakalım ne kadar boşluk kalıyor..
kirmizibasliklikiz_ ikizannessi yani o sıkıntı olabilir.. bide denemedim hic ama aralarina kisa mesafede sıkışabilirim gibi geliyor biraz bosluk var 😄 belki sizde de kalir
Hlal-3 ikizannessi çok çok acil bi durum olmadığı sürece maalesef yer yok diyoruz 😁 ama mecbur kalıncada koltukların birisini indiriyorum birisi kucakta diğeri koltukta arkaya o zaman iki kişi oturuyor
Twinlife İki adet oto koltuğu aldık arkası zaten onlar için 😄 genelde ikizlerim ve ben çıkıyoruz gün içinde bebeklerim arkada oluyor bende arabayı kullanıyorum veya eşimle de çıktığımız da hep önde oturuyorum bana da büyük kolaylık 😄
ikizannessi Twinlife işte 3. Kişi bizde illa oluyor ama ben tek çıkacak olunca çıkamıyorum tek oto koltuk olduğu için 🥲
Sedoss02 ikizannessi birini oto koltuğuna birini kucağıma alıyorum ama artık ikisi de sürekli kucağıma gelmek istiyor
ikizmom_ İki tane oto koltuğu aldık 9. Aydan beri kullanıyoruz arka iptal mecbur Bi kişi binecek olursa ben koltukların arasına oturuyoruz Bi kişide önce İki koltuk şart Allah korusun kaza anında kucaktan fırlar çocuk
ikizannessi Kumpr babydoor airlife 360 derece dönebilen 0-36 kg aldım daha önce aldığım buydu fiyat uygun ve gayet beğendim bebeğimde rahattı yine aynısını aldım
Mothertwins ikizannessi Bende 2 tane aldım mecbur orta kısımda boşluk kalıyor ona da 1 kişi oturması zor arka tarafa çocuklardan başka kimse oturamıyor ☺️
ikizannessi Mothertwins ya bu durum çok sıkıntı bagajı bebek arabası kapattı arkayı oto koltuk kapattı 🥲
Mothertwins ikizannessi Evet bizim bagaja bebek arabası bile sığmıyor tekerlerini her seferinde çıkartıp koyuyoruz arkada sağ sol koltuk dolu ortadaki alana da bebek çantamı mont falan koyuyoruz önde de ben oturuyorum ekstra bir kişiye bile yer yok sıkıntılı bir durum ama mecbur oto koltuklar kalktığı zaman daha rahat olur
ikizannessi Mothertwins tekerlek olayı da çok sıkıntılıymış neyse geçici bir durum bir süre idare edicez artık 🥲