MerveKantekin23 Bexsero 1.doz aşısı ateş yapan oldu mu ? 38-38.5 gördüm soydum sonra biraz düştü ama fitil atmalı mıyım?
CaninannesiCemre MerveKantekin23 Dün olduk biz de gece biraz ateşimiz yükseldi,calpol verip uyuttum çok şükür bugün bişi yoktu🙏
Urazsinem MerveKantekin23 evet bizde de 39,5 gördü sabaha kadar idare ettik düşüp yükseldi ama sabahta devam edince o haline dayanamayıp fitil verdim calpol yetmedi çünkü ve verdiğimiz gibi düştü ateşi
Urazsinem MerveKantekin23 birde calpol açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmezse etkinliğini kaybediyormuş diye duydum eğer calpol etkili olmuyorsa muhtemelen ondandır
Fadikkk Bende yarın yaptırcağım ve çok endişeliyim ağır ateş yapar deniliyor :( bize hemşire 38.olduğunda üstündeki kıyafetleri incelt düşmezse ateş düşürücü verirsin bir çay kaşığı demişti.
Urazsinem Fadikkk bebekten bebeğe değişiyor hiç bir aşı ateş yapmamıştı bu çocuğumu mahvetti 2 gün perisan olduk vallahi insallah sizde yapmaz
MerveKantekin23 Urazsinem ay valla çıkınca çok panik oldum ama yine yükselir mi diye korkuyorum fitil de vermedim
Historyteacher MerveKantekin23 bizde de ateş yapmadı bünyeden bünyeye göre değişir tabii. İnşallah daha da yükselmez
MerveKantekin23 Historyteacher inşallah gece 3 te verdik fitil ama yarım saat sonra tuvaletini yaptı ama düşmüştü ateşi sabah oldu yine hafif var bakalım napacağız?
Belinays Ben asi yaptırmadım hiç ozelleri ne verdikleri belli değil bilmediğimiz bir sıvı hastalıklar çoğaldı masum değil bence
Byn-khvee-06 Bizde bugün olduk ateş yok ama huzursuzluk yaptı hiç durmuyor resmen ilk dozu bu kadar yapmamıştı bu saat oldu bi uyu bi uyan seklinde
MerveKantekin23 Byn-khvee-06 bizim ilk doz fan böyle oldu 2 3 te nolur bilmiyorum hiç geçmiş olsun sizede
MerveKantekin23 metehaninannesiiii bugün 3 ay 5 günlük oldu erken değil mi bide diş olayını nasıl anlayacağım ilk çocuğum