30-01-m Kilo almakta zorlanan var mı nasıl almalıyız. 170 e 56 kiloyum almam gerek !! Nasıl alıcaz 😩😩
Babyy07 Birdunyabircennetannesi bende ::( alamiyorum cicibebe yulaf dene dediler onuda duzenli yapmiyorum yapsam olcakmi eminde degilim
Yagmur_24 30-01-m kesinlikle katılıyorum size tavsiyem akşam vakti çikolata cips nar ekşili çiğ köfte yiyin ya da muz bebe bisküvisi süt yapın süper kilo yapar bu.
Cocolingo 30-01-m ben bikaç yıl önce zade vitalin yer fıstığı yağı kapsülüyle 10 kg almıştım 4 ayda geçtiğimiz aylarda denedim ama o zamanki gibi iştahımı arttırmadı vücut alıştı sanırım, bir araştırın belki işinize yarar
Hlysahn Aynalara küsen ben 47 48 kiloyum almak çok istiyorum ama alamiyorum bebegimde çok huzursuz bir bebek acikcasi almam hayal oldu yemek bile yiyemiyorum
Mltmert16 Bende vermiyorum ya emzirirken kilo verilir mi süt alerjisi yumurtalık alerjis de var doğru düzgün bişey yiyemiyorum acaba ondan mı vermiyorum moralim bozulmaya başladı tartıya çıktıkça düşüyorum 😱
seboss35 30-01-m bende 1.70 im kilom 50 60-65 arası olmak istiyorum ama şuan 55 bile olsam iyi yani Bı türlü kilo almıyorum tahin pekmez - muz cici bebe - cevizli sucuk falan yiyorum biraz etkisi oldu gibi sanki daha tartilmadim