Laden Bett1 bizde kişi başı 100 lira toplanacak. 30 kişi falan var. Ne kadar toplanırsa o kadarlık hediye çeki alınacak hepsiburadadan. Kendi ne ihtiyacı varsa alsın diye düşünüp böyle bir fikir sundum herkeste beğendi. En azından öğretmenimiz istediği bir şeyi alır. Yani belki airfryer kullanmak istemiyordur belki evinde vardır banada tuhaf geldi açıkçası
calikusuu Bett1 İstemiyorsanız katılmayın, ayrı hediye alın. İşgüzar bir velinin yönlendirmesidir. Öğretmen böyle bir hediye talep etmez. Kızım bir sene özele bir sene devlete gitti hiç böyle hediyeler almadık.
Hariybo Bett1 bizdn henüz ses seda yok ama ben hediyesini aldım bile ve çocuğumun vermesini istiyorum.Boyle bişe teklif edilse kibarca redderdim
Dondurmalikahve Bett1 Kadının evinde Air friyer varsa ne olacak peki 🤐 ne saçma bir düşünce ben olsam katılmazdım. Oldu olacak her sene bir ev eşyası alınsın. Siz ayrı hediye herkes Air friyera para verecekse.
Damla_eflin Bett1 Bende Özel Ders Öğretmenligi Yapıyordum Banada Robot Süpürge Almak İstemişti 3 Beş Veli Kesinlikle Kabul Etmemiştim Sadece Bir Çiçek Bile Bana Yeter Demiştim Aldiranlarinda Nazikçe Kabul Etmemiştim Saçma Geldi Bana Yani Hiçbir Öğretmen Bu Kadar Ağır Bir Hediyeyi Kabul Edemez Zengin Bir Veli İçinizde Varsa O Ortaya Atmıştır Bence Siz Katılmayip Ayrı Alacağım Hediyemi Diyebilirsiniz Mecbur Degilsiniz Hiçbir Şekilde ❤️
ogulluana Bett1 34 yaşındayım benim zamanımda vardı hep vardı yani bu velilerle öğretmenin uyumuna bağlı bir durum
1ogretmen Bett1 genelde hediyelere sınıf annesi karar verir bende sınıf annesiyim ben önce gruba yazıyorum şunu yapsak olur mu size de sorayım eğer kabul eden varsa 👍🏻 bu işareti koyarsa sevinirim diyorum kabul eden koyuyor kabul etmeyen koymuyor bende ona göre okeyliyorum. Ayrıca airfryer de çok saçma bir hediye olmuş yani diğer hediyeler çuvala mı girdi bende devlet okuluna gönderiyorum zaten ona buna para istiyorlar birde kalkıp airfryer de almam. Bence aranızın iyi olduğu velilerle konuşun siz ne düşünüyorsunuz hediye hakkında diyin eğer baktın sizinle aynı fikirdeler karşı çıkın alma zorunda değilsiniz ki.
susunbebekuyuyo Bett1 yani airfryer neymiş ya saçmalık belki var evinde geçen sene biz öğretmenlerimize çok güzel nevresim takımları aldık kişi başı 250 tl verdik çeyiz düzüyorlardı çokta memnun kalmışlardı altın kolye bileklik alınsa daha iyi
AgentMom Bett1 airfryer saçma olmuş, hani bileklik çeyrek gram ya da bir markadan hediye çeki alıp bir de çiçek yapılsa daha iyi olurdu. Kendi zevkine göre istediğini alır. Şu da var tek almaya da kalksanız ucuz bir şey yok.
Berfin4720 Bett1 gereksiz yani belki durumu olmayıp sırf söyleniyor diye zorunlu gibi boğazından kısıp veren olacak yani saçma geldi bana
Maviiiii Bir öğretmenin hiçbir öğrencisini incitmemek için maddi değeri olmayan hediyeleri (resim, şiir) kabul edeceğini belirtmesi gerekir. Zorla hediye alınmaz, sizin hatanız ise veliler toplu iken çekinmeden fikrinizi söyleyememeniz olmuş. Bett1
Duyulurum Bett1 airfryer almayı kesinlikle desteklemiyorum ama sınıf annesi o kadarını düşünmüştür 😄 yani haberi vardır olup olmadığından. Kaçar TL vereceksiniz alırsanız?
kivircikannesi Bett1 Ben de öğretmenim Öğretmenlere bu durumla ilgili daha önce yazı geldi. Maddi değeri yüksek hediye kabul etmemeleri için.Size Çok gelmesi normal
Sevdamiray Tamam bende pek olumlu bulmadım ama 1500 TL ye de var 1000 TL yde var belki 100 TL toplansa herkesten makul olan alınabilir ama tabi büyük hediyelere hiç gerek yok kapalı bayanda eşarp şal olur açıksa üstüne hırka olabşlir kış önümüz çünki atkı olur yani Küçük hedyilere bile insanı mutlu eder
Bett1 Sınıf apnnesi her yeri gezmiş bu uygundu dedi. Birde öğretmenin ağzını aradı yokmuş airfryer i. Veli grubu var herkes tamam diyince yok diyemedim bende katıldım. Birde şiir okuyacaklar. Sadece bu duruma şaşırdım. Airfryer yerine bı fincan takimi ya da bı bluz çanta alınabilinirdi. Tamam öğrencilere emeği geçiyor ama bilemedim bu kadarı fazla geldi. Gördüğüm kadarıyla bu olan bı durum