LaraCroft Yagmur_24 çok teşekkür ederim güzel anlatımınız için🥰 peki örneğin somonu buzluktan çıkardıysak çözülmesini beklememiz gerekli mi?
Yagmur_24 LaraCroft bence biraz yumuşatın bu sefer çözülmrsi için daha çok tutarsınız sonra kurur yapmadan bi kaç saat önce çıkarın mis gibi olur
nurze01 LaraCroft aaa niye sağlık açısından tereddütlüydünüz hiç kötü yoruma denk gelmemiştim o konuda.
LaraCroft nurze01 yüksek ısıda kısa sürede piştiği için akrilamid gibi kanser gelişimiyle bağlantılı bazı bileşiklerin oluşmasına neden olabiliyormuş 🤷🏻♀️
LaraCroft nurze01 ben henüz almadım sadece balık pişirmek için düşündüm ama hala da içim tam rahat değil🤷🏻♀️
limonkolonyasi LaraCroft rica ederim ✨️ balik yapınca hafif kokusu oluyor diğer şeylerde koku vermiyor hiç tabi ki bol yağda kizarmis gibj olmuyor ama bir tık fazla pişince yine çıtır çıtır oluyor hamsi
3yasakadarsifirekran LaraCroft Özellikle tek kişi için yapacağın zaman harika oluyor fırını açmak zorunda kalmıyorum gayette lezzetli oluyor . Kalabalık bir aile iseniz büyük almanızı öneririm
LaraCroft 3yasakadarsifirekran çok teşekkür ederim. 3 kşilik bir aileyiz. Açıkcası tezgahımda yer de yok çok fazla bu yüzden ya xiomi yada philips 500 series lerden birini alayım diye düşündüm 😊
LaraCroft basakhanim34 konu ile alakalı geniş bir bilgim yok açıkcası. Sadece okuduğum bikaç haber ve dinlediğim bazı doktorlar bu minvalde şeyler söylediler… bir yandanda yediğimiz ne zararsız ki aslında düşününce🤷🏻♀️
basakhanim34 LaraCroft somon ve lüfer çok güzel oluyor diğer büyük balıklar da olur bence. İstavrit denedim güzel olmadı. Zaten kılçık ayıklamak bir dert. Büyük balıkların hepsi olur bence
LaraCroft basakhanim34 çok teşekkür ederim 😊 hamsi yapanlarda varmış şimdi videolarını da izliyorum bir yandan baya kafama yattı 😊
3yasakadarsifirekran LaraCroft Rica ederim . Bende philips var haznesi küçük imkanınız varsa tefal alın onun iç haznesi daha geniş .