Ksd Merhaba ben aptamil kullanıyorum bebeğime 2 ay 25 günlük 100 ml içiyor az mi içiyor acaba birde kilosu az geliyor bna doktor normal diyor 37.haftada doğum yaptım 2800 doğdu 2ay 10 günlükken 4.500 dü simdi kaç bilmiyorum 5 gün sonra tm 3 aylık olacak kontrole gideceğiz sizce iyi mi
Gul01 Doktor iyi dediyse iyidir zaten ortalamada öyle gözüküyor benim oglum 2520 gr dogdu sonra zayifladi 2350 oldu simdi 2 aylik 4900 gr 😐 doktor az mama yemesini soyledi suan cok yiyor
Ksd Gul01 anladım canım benimde 100 ml içiyor bakalım ne zaman arttıracak doktor gelişimi kilosu gayet iyi diyorda bana zayıf geliyor galiba boyu biraz uzun diye mi bilemedim 😊
Ksd simgetaskisla evet doyurucu gerçekten 2 saatte bir 100 ml veriyorum doyuyor bakalım ne zaman arttıracak
Ksd fatma1965 öyle mi teşekkür ederim ne bileyim doktor da iyi diyor da boyu biraz uzun diye mi zayıf geliyor bana bilemedim 🙂
Ksd nimetgungor o kadar içiyor kızım bende isterim daha fazlasını içmesini ama zorlayamam ki doyuyor cocuk . Her bebeğin kapasitesi Farklı benim kızım 4 gün sonra 3 aylık olacak 100 ml içiyor arkadaşımın kızı 5 aylık 90 ml içiyor her bebek Farklı
Zeyneposman Bence gayet iyi içiyor. Her çocuğun gelişimi farklı. Benim kızım şuan 7 aylik ama çok nadir 120 ml içiyor. Genelde 100-110ml içiyor. Çok takılmayın bence ona. Mide kapasitesi o kadardır sanırım...
Ksd Zeyneposman Zeyneposman aynen demekki öyle zorlamıyorum cocugu ne kadar içip doyuyorsa o kadar veriyorum zorla veremem ki
eminekaraca bence gelişimi gayet iyi, ufak doğmuş ama güzel toparlanmış, benimkide az ve sık mama içiyor
Ksd eminekaraca aynen öyle bazen 1 buçuk saatte bile 100 ml içtiği oluyor bazen yarım saat araya giriyor iki defa içiyor değişiyor Yani net 2 saatte bir içmiyor bazen
Ksd eminekaraca 37 haftalık doğum yaptım 40 ı tamamlasaydım 3.500 doğabilirdi saglık olsun aynen cok küçüktü yine ii toparlandı şükür
yaseminkarakurt Doktor normal diyorsa takılmayın düzrnini de değiştirmeyin, kilosu da akikaten normal boşuna canınızı sıkmayın
Ksd mnetsrn34 canım yok denedim kustu hepsini bir kere daha denedim 100 içti ne yaptıysam 20 yi içmedi midesini bulandırdı