Zuzu_pufy Merhaba hamimlar bu postu bilgilendirme amaçlı açtım. Lütfen dikkate alarak okumanızı tavsiye ediyorum. 2 gün önce @Tugbaa21 hanımefendi post açmış. Dyson v15 & Philips kahve makinesi almak için gardrobs hesabından biri ile anlaşıp 13.500 ₺ gibi bir rakam ödüyor 2 adet ürün için. Süpürgenin ve kahve makinesinin güncel fiyatını bilenler bilir zaten. 2 ürünü 13,500 % mümkün değil satamazlar. Hanımefendi bir anlık gafletle inanıp güvenmiş. 13,500 ₺ havale yapmış. Dolandırıcılar sahibinden param güvende ile satış yapıyorum diyerekten birebir sahibindene benzer site kurmuşlar. Neyse postu görünce kadina üzüldüm bir yandan da kızdım nasıl inanıp parayı yolladı diye. Dolandırıcı gardrops hesabında yeniden sayfa açmış süpürge ile kahve makinesini satışa sunmuş tekrar. Müşteri gibi alacakmışım gibi konuştum önce gardrops hesabından numaramı verdim Süpürgenin videosunu attı bana. Uygulamada 9.100 ₺ fiyat yazmisti ama sahibinden’de 8,500 ₺ yazmış link attı linke tıkladım evet sahibinden uygulamasına benzer bir site ama gerçek sahibinden sitesi ile arasında bir çok fark var. Neyse sonra whatsapp üzerinden saydırdım ağzıma geleni saydım. Gardrops hesabını kapattı beni de hem whatsapptan hemde normal aramalardan engelledi aşağıya resimleri yüklüyorum. Lütfen bilgilenin ürünü gerçekten görmeden almayın. Umarım bir çok kişi görür ve bilgilenir.
Selimikomom Zuzu_pufy kadının oturduğu yerden canı sıkılmış milleti dolandırayım bari demiş yazık ya allah islah etsin. Benim görümcemde 5-6 ay önce dolandırıldı dolap uygulamasının sahte linkini yapmışlar aynı bayanda olduğu gibi parayı attı ve benim saf görümcemi dolandırdılar 🥹 9bin tlye 0 iphone 11 alacaktı güya
Cocolingo Zuzu_pufy iyi yaptınız ama bunlar sandığımız kadar amatör değil sürekli hat değiştiriyorlar
Yagmur_24 Zuzu_pufy ahhaha küfür mükemmel yalnız ama işte çoğaltmayalım ki şerefsizler geberip gitsin çoğalmadan neyse konuya dönecek olursak üzücü şu devirde 100 tlmiz kaybolsa üzülürüz ki 100 tlye ne kaldı ki inşallah bi şekilde helal parası geri döner hanımefendiye🌺
kamyon_leo Zuzu_pufy bende böyle birine denk geldim hatta eşim yazdı bana da attı sonra siteye girince eşim farketti ikimize ayrı fiyatlar verdi para atmadık
Laden Zuzu_pufy sistemin yasaklı kelimeleri var. O yasaklı kelimelerden birini yazdıysanız onaya girer postunuz. Yanlış hatırlamıyorsam moderatör instagram whatsapp gibi kelimelerdi☺️
Beyninizikullanmakucretsizdir Zuzu_pufy onu bende anlamıyorum bir arkadaşa özelden yazmıştım orada da böyle diyor ama mesajı görüp cevap verebiliyor. Bunu bende merak ettim moderatörler açıklama yaparsa çok sevinirim 🌺
Zuzu_pufy Selimikomom Yani nasil inanıyorlar anlamıyorum piyasa fiyatı belli ürünün o fiyata verilmesi mümkün değil. Yurt dışı ürünü de olsa o fiyata verilmez zaten. Site sahibindene benziyor evet ama farkları var ben görünce siteyi çok net anladım sahibindene ait site değil diye. Bir de şöyle bir şey var 13,500 ₺ hem kahve makinesi hem süpürge imkansiz olmaz yani mümkün değil. Tek kahve makinesi bile olsa 13,500 tl imkansız ürünün piyasa fiyatı belli. İkinci el olsa hadi neyse bir nebze anlarım ama hem sıfır diyor hem 2 adet ürün için 13,500 ₺ para isteniyor!
Beyninizikullanmakucretsizdir Zuzu_pufy bak az önce bende yorum yaptım yorum bekliyor yazıyordu sende de aynısı oldu onayla dedim oldu bu ne ya hiçbir şey anlamadım 🥴
Elfgrn Zuzu_pufy Belirli yasaklı kelimeler post veya yorumda yazıldığında onay için bizlere bildiri geliyor annemiz.
Yagmur_24 Zuzu_pufy kız sanki şimdi mi alıyolar hattı bugün dolandırıcı olmadılar ki zamanında almışlardır zaten hat şeylerni bile dolandırmıştır sanki ne ki onlara😂😂😂🌺
Cocolingo Zuzu_pufy günde böyle min 2-3 kişiyi dolandırdıklarını düşün aya yıla vurunca ne paralar eder hat parası koymaz bunlara, devir artık kim kime geçirirse devri, ama ben inanıyorum ki o paralar onlardan katıyla çıkar
Zuzu_pufy Yagmur_24 daha çok küfür yazasım geldi ama değmezdi bu tip insanlar arsız çünkü. Edilen küfürlere kulak tikarlar. Evet bayan için bende üzüldüm az para değil