KuzeyiinAnnesii Alışveriş yaptım ama ne yazikki hala elime ulaşmadı bu durumu yaşayan var mı ?? Gelmicek diye şüpheye düştüm resmen
Serene KuzeyiinAnnesii Geçtiğimiz dönemde milyonlarca satış olduğu için teslimatta sıkıntılar var.Kargo şirketleri günlük kota koymuşlar kargo teslim almak için.O yüzden bu dönemde geç kalması gayet normal,her sene indirim dönemlerinde aynı şey oluyor☺️
sultan_kdl KuzeyiinAnnesii benimde aynı durum 28. sipariş vermiştim hala gelmedi.. dün sabah aradım 9'na kadar elinizde olur dediler benim kargo için.. gelmemezlik olmaz böyle büyük firmalarda.. tamamen kargo firmalariyla alakalı haberde okudum.. günde belirli kota da kargo teslim alıyorlar böyle indirim günlerinde ondan uzuyor süre
Duygusss KuzeyiinAnnesii Canım ben Zara online’ı sürekli kullanıyorum ve çok kısa sürede ulaşıyor elime hiç bir problem yaşamadım şimdiye kadar, ama indirim dönemine denk geldiği için olmuş olabilir. Zara online indirerek canlı destek’e sorabilir ya da kargoyu arayabilirsin.
KuzeyiinAnnesii Serene indirimdeyken almadım aslında ama kuru yanında bende yandım galiba ben genelde trendyoldan alıyorum ilk defa zaranın sitesinden aldım hani gelmez falan diye terddüt ettim ben
Nisamirel KuzeyiinAnnesii zaranın sitesinden takip edebilirsin kargo durumunu bende indirimden önce alışveriş yapmıştım bu gün geldi daha kargolar çok yoğun ilk defa akşam yedide kargo geldi eve 🤷♀️
Serene KuzeyiinAnnesii Zara’da böyle bir sıkıntı yaşamazsınız,ben yıllardır alışveriş yapıyorum sitesinden☺️ Normalde birkaç gün içinde kargoya veriyorlar.Ama şuanki sevkiyat ve teslimat sıkıntısından gecikmiştir☺️
25634700 KuzeyiinAnnesii aynı durumdyz. Beklemedeym . Ben daha öncede almıştm sitesnden. Geliyor ürünler merak etmyn ama bu sefer gerçkten fazlaca gecikti
celine61- Hepsiburada dan tam indirimden bir iki güm önce kahve makinesi aldım henüz gelmedi kargo sıkıntısından. Zaradan tam indirm olduğu gün aldım dün elime ulaştı. İstanbulda merkezde oturuyorum ben merkezi duruma göre değişiyor ulasım süresi.
KuzeyiinAnnesii sultan_kdl aynen gelip gelmeme mevzusundan ziyade hiç gelmeme olabilir mi ona takıldım ilk defa sitesinden aldığım için emin olamadım
Toprak1 Bende zara indiriminden aldım ptesi kargoya vermişler hala gelen giden yok yurtiçi busabah anca msj attı dağıtıma çıktı diye bugünde gelmedi gıcık oldum bendee🎃🎃
KuzeyiinAnnesii Serene anladım canım inşAllah önemli olan bu benim için gelsinde 😂 birde bişey sorucam mesela aldım şey bana olmadı mağzadan gidip değiştirebiliyormuyum
Nisamirel KuzeyiinAnnesii ben bikaç sene önce bi çanta almıştım ama türkiyede hiçbir mağazada kalmamış o kadar da çok istiyorum ki neyse internet sitesinde buldum aldım bekle bekle gelmiyo 😂 sonra bi baktım özür mesajı sonra hediye puan falan gelmedi yani hala içimde uktedir 😌😅 Allah başka dert vermesin 😂😂 inşallah gelir seninkiler 🙏🏻
Serene KuzeyiinAnnesii Değişim normalde mağazalarda yapılmıyor,ama bazı mağazalar insiyatif kullanıyor.Ancak iade işlemini kabul ediyorlar.
Meryemmtemev KuzeyiinAnnesii gelmeme ihtimali yoktur iptal olursa zaten ücreti yatırrlar hesabınıza biraz gec geliyor zaranın siparişleri ben antalyadaym buraya 1 haftayı bluyo genellkle