Belcim30 cnn1808 yaptırdım ve kesinlikle çocuk için çok önemli bir aşı yaptırmayan arkadaşlarım vardı çocukları hastaneye yattı hep
sifirekran_bolkitap Yaptırdım imkanınız varsa lütfen yaptırın Çünkü bir arkadaşımın çocuğu rota oldu gerçelten çol zor bir süreç Toplum bağışıklığı için aşılar çok önemli kanaatindeyim keşke menenjit aşıları da rota da ücretsiz olsa keşke
DenizAsaf hunggr 7 ayda yaptırırsanız 2 doz 9 ayda 3 doz 12/23 ayları arasında. 8 ayda yaptırırsanız 2 doz 10 ay 3 doz 12/23 ayları arasında
sifirekran_bolkitap hunggr Biz minenrix ve bexsero olduk doktorunız ayarlauacaltır sizi yanlış yönlendirmeyin
Ayse12345678 Geri kafalı eşim yaptırtmadı bişey olursa inşallah onun başının etini yerim yaptıralım yaptıralım dedim biz olduk mu sanki vs. gibi saçma sapan şeyler söyledi üzgünüm kocama söz geçiremedim
Azra41 Ayse12345678 Bizim zamanimizdaki çocuklukta böyle hastalıklar , virüs yoktu. Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben sadece kızamıkçık olmuştum suanlik virüsler şiddetli derecede yaygın ve ölümcül olabiliyor ..