zeymuryusis Kizlar oo kadar kötüyüm ki bebeğimin başından kalkamiyorum arkadaşımın oğlu 3 aylık kardeşini kucağından düşürmüş arkadaşım da korkusunuzdan kocasına söylememiş çocuk 1 gün boyunca ağlıyor sonra hastaneye götürüyorlar yoğum bakımına almışlar bebeği beyin ölümü gerçekleşmiş lütfen dikat edelim oo kadar üzüldü kii😥😥😥
Birdunyabircennetannesi zeymuryusis Korkudan götürmemek mi🤦 Allah’ım çok üzücü Bir insanın eşi ne yapabilir de çocuğunu götürmez hastaneye aklım almıyor bunu şuanda Allah’ım şafi ismiyle şifasını versin
Selimikomom zeymuryusis ayyy allahım bu nasıl bir acı😢 neden çok sonradan götürürler hastaneye anlamıyorum ki😞
aura_meselesi_bu_sekerim zeymuryusis hastaneye gitmek yerine “ acilll bebeğim düştü ne yapayım “ Diye post açanlar ve “Bise olmaz canım uyanık kalsın benimki de düşmüştü “ Diye cevap verenler okusun bunu …. Allahım sabır versin ☹️
zeymuryusis Selimikomom kocasından korkmuş kız kendi anne gilin evinde düşmüş bir şey diyememis keşke soyleseydi en başında gitseydi
zeymuryusis aura_meselesi_bu_sekerim bencede en ufak bir şeyde gidilmeli benim oğlum oyun sırasında düşmüştü hemen götürdüm hastanede gözlem altında kaldı ne olur ne olmaz diye bence hemen gidilmeli
Deletedmon_69 aura_meselesi_bu_sekerim okudum eğeer benden bahsediyorsanız beni eksik anlamış olabilirsiniz
Bhfsa zeymuryusis Muhtemelen kocasi herseyi basina kakiyodur bakamiyosun felan Benimki aynisini yapiyo bi dusse Dikkatsiz bakamiyon Aglatiyon bir ton laf
aura_meselesi_bu_sekerim zeymuryusis benim bebeğim yurutecten düşmüştü 2 ay önce Ama hiç biseyi yok gülüp oynadı hastaneye götürdüm tomografi de kafatasında çatlak çıktı Suan kapanmak üzere çok şükür
fufissmom Bhfsa aynı benim eşimde öyle bıktım artık her seferinde laf söylüyor illa birsey bulacak bırakıp gidesim geliyor evladım olmasa
aptall Bhfsa aynen öyle benim öküzde çocuk hasta oluyor senin yüzünden bakamıyorsun der sabah çıkar gece eve gelir çocuğunun doğum gününü sorsan bilmez ama haspam beni çocuk hasta olduğu için suçlar çocuk ağlıyor niye ağlıyor nefret ediyorum ya allah sabır versin o anneye keşke gene de beklemeyip götürseydi
Bebegimuyumuyorr Bhfsa Ay bende çok korktum gözümün önünde merdivenden düşmüştü çok az ağladı hemen hastaneye koştum bilinci falan yerindeydi doktor muayene etti 6 saat uyutma dedi şuan birşey yok sonradan negatif bi belirti çıkar mı acaba
niluna zeymuryusis kendimi o kadının yerine koyup yazıyorum vicdanımla birlikte artık nasıl yaşardım bilmiyorum ve de eşim bu durumu sakladığım ve bu yüzden hastaneye gitmediğimiz için beni hayatından siler atardı ne yavrum kalırdı ne yuvam çok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun o bebeğin ve ailenin inşallah 🙏
Sultanigde aura_meselesi_bu_sekerim merhaba 10 aylık bebeğimin düşme sonucu kafasında çatlak olmuş doktor tedavisi yok dedi ama yapabileceğimiz bişey varmı? Daha çabuk iyileşmesi için ne yapmalıyım? Çok üzülüyoruz lütfen cevap verirmisiniz sizinki iyileştimi acaba😰
Bhfsa zeymuryusis Keske guzel yavrum benim o anneye allah sabir versin rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
UmudumOlsun zeymuryusis off Allahım nasıl bi acı bu rabbim sabır versin annesine babasına. bazen farkında olmadan geri dönüşü olmayan hatalar yaparız ömür boyu vicdan azabı çekeriz ama demekki çok kötü düşmüş ne olursa olsun kocamın beni öldüreceğini bilsem yinede evladımı götürürüm bide 1 gün boyunca ağlamış 1 saat ağlasa koşa koşa gitmesi lazım bu nasıl bi kocaki bu kadar korkuyor bu kadın? 😣😢
_YanakReisinAnnesii zeymuryusis kesinlikle sonucu ne olursa olsun en kısa şekilde düşer düşmez goturulmeli. O hatayı bebeğim 14 aylıkken koltuktan düşünce bizde yaptık kafası birkaç gün sonra hamur gibi yumuşadı cilt altı kanaması olmuş beyninde kafatasında birşey yoktu şükür ki 🥺 Allah sabırların en büyüğünü versin arkadaşınıza çok üzüldüm.
UcuBulunamayanBant zeymuryusis cok aci bir durum birincisi cocugun kucagina bebek vermek zaten tehlikeli ben ayni odada yalnız bile birakmiyorum korkumdan boyle bi durumu daha oncede duymustum cunku onun harici hemen götürülmeli esi demekki boyle seylerde kadina cok eziyet ediyor ki korkmus ama ne olursa olsun cocugunun hayati soz konusu burda korku falan olmamali benim oglum 3aylikken kanepeden dustu hemen esimi aradim hastaneye goturduk Rabbim onlara sabir versin. Hepimizin evlatlarinida kazadan beladan korusun ins.