Babybird Kızlar bebeğim 27 günlük. Küvezde yattı oradayken sarılık oldu sonra iyi oldu. Ama şimdi bakınca yine var gibi gözlerinin için vücudu sarılık gibi. Şimdiye kadar geçmemesi normal mi ki? Doktora götüreceğim ama böyle bi durum yaşayan varmı?
Deletedmom_268 Babybird normal ilk olarak ayaklar ve bacaklardan geçmeye başlıyor en son yüz ve gözler olması gerektiği gibi oluyor merak etmeyin zamanla düzelecektir ☺️ bizim de 2 aylık olduktan sonra tamamen geçti
Bett1 Babybird oğlum 2 buçuk aylıkken geçti tam anlamıyla. Bı sürü kan verdik bostan yere başka sebep vardır diye hicbi şey çıkmadı şükür. Erkekse sünnet ettirin renk açılıyor biraz
kukuliiii Babybird 42 günlüğüz hala geçmedi tsm olarak 7 çıktı sarılık değeri gözünde kaldı çok az doktor 1 2 aya geçer dedi komple korkacak bişey yok azalıyor
Babybird Deletedmom_268 internette okudum uzun sürerse ciğerlerde sıkıntı oluyormuş diye korktum doğrusu
cinartuba dietitianmom ben de var bebrğim b+ ben0+.. Geçmek bilmiyor bugün 24 . Gün kaç mm kaç öğün emmeli
Deletedmom_268 Babybird parmağınızla bacağına 5 10 saniye bastırın ten rengi sarıysa hala var demektir ama beyaza donukse geçiyordur. Tabi yine en iyisini size doktor söyler merak etmeyin.
Alyaece1 Sarılık ilk 10 gün tehlikeli onunda sınırı var mı bizimde vardı 2 aylık oldu kızım yeni geçti uzamış sarılıktı çiş ve kakayla atacak bol bol emzireceksiniz