BuzluLatte Kızlar kızlar, Haydi Pandora bileklik ve charmlarinizi paylaşın. Anlamlarını söyleyin. Birbimize fikir olur belki 💕🌸 Mavi taş klipsli bileklik var bende. F charmı esimin baş harfi, diğeri mu family yazan charm ailemizi temsil ediyor 🌸
Beyninizikullanmakucretsizdir BuzluLatte Pandora bilekliği olmayan ben gruptan ayrıldım 😀 çeyrekli bilekliğim var onunla katılabilir miyim 😁
calikusuu Beyninizikullanmakucretsizdir Benim de yok, çeyrek bilekliğim de yok. Ben forumdan ayrılayım o zaman 🥹
Seydameva Beyninizikullanmakucretsizdir hahaha benim kocamda altıncı alsa pandoraya para vermem diyo ama istersen altınını alırım diyo dedim sağol 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir calikusuu onu da annemler doğum günüm için almıştı benimde yoktu önceden 🥹
calikusuu BuzluLatte Pandora bana pahalı geliyordu, onu alacağıma altın alırım dedim dedim, sonuç altın da alamadı… Bu da böyle bir hikaye 🤣
BuzluLatte calikusuu yaaa ahahhaha 😂 altın evet iyi hoş ama Pandora çok hoş ya farklı bir havası var 😇
[silindi] BuzluLatte E, eşimin isminin baş harfi Anne baba çocuk, ailemiz Diğerleri ise tamamen ortaya karışık ve hediye gelen 🤗
madamecocoshe Benimki bu. Anlamı çakma olması, ama kaynanamın gerçek sanıp kıskanması. 120 liraya aldım. 120 liraya maximum verim.😂