Arascyln Bebeğim 8.5 aylık biraz önce altını alırken pipisinde beyaz şeyler vardı. Ve elledikce geldi peynirimsi bisi. Var mi başına gelen
bidunyamutluluk Arascyln benim oğlum da 34 günlük ara sıra oluyor geçiyor benek benek beyaz ucunda tam.
Burcu60 Arascyln bizde de oldu ama sünnetten sonra doktor banyoda yumuşayınca geriye itip temizleyin dedi
Arascyln lalelikiz netten baktigim da penis ucu enfeksiyonu olabilir dio. Sünnet olmadık siz. Oldunuz mu doktora gittiniz mi
Zeyneeep Arascyln 2 aylık oğlum 24 günlükksn sünnet olmuştu cocuk cerrahisi böyle olue korkma demişti bana
R_A Merhaba bende oğlumu sünnet için çocuk cerrahisine götürmüştüm bilgi almak için beyaz seylerin gelmesi normal elinizde actırmaya yada silmeye calısmayın demişti
Onedroplove Arascyln aynısı bizde başka marka beze geçince oldu doktorumuza resim attım enfeksiyon kapmış bir merhem yazıyorum günde iki kez sudocremle sürün iki güne geçer dedi geçmezse bana gelin dedi 2 güne geçti valla
Arascyln Onedroplove bez de değiştirmedim. En iyisi doktora gitmek. Şişlik yok ağlaması sizlamasi da yok