3yasakadarsifirekran Pamirkus evet doğru erteleme var. Yanlışlıkla 15 dk ertelemiştim öyle öğrendim ama 10 saate kadar var mı onu denemedim🤣
Pamirkus 3yasakadarsifirekran 12 saate kadar yazıyo da özellikleri arasında yanılmıyosam. En çok da bu yüzden istiyorum. Ayarlayıp gitsem işten gelmeme yakın bir saate ayarlasam pişirir diye düşünüyorum. Ama bi yandan da ya ayarladgm saatten once calısmaya baslar yanarsa yangın çıkarsa dye de korkmyo değilim 😁
3yasakadarsifirekran Pamirkus Yangın çıkacağını sanmıyorum sulu yemeklerde suyuna dikkat ederseniz sorun olmaz . Pişirme süresi bittikten sonra kendini beklemeye alıyor sıcak tutma özelliği devreye giriyor aynı kettle gibi .
Pamirkus Anladım çok teşekkür ederim bi de şeyi sorcam sadece iç haznesi çıkıp yıkanıyomuş kapağı yıkanmyo galiba onu nasıl yapıyosunuz. Sonuçta kapağa yemek yağ sıçrıyordur siliyor musunuz sürekli
3yasakadarsifirekran Pamirkus evet iç tarafını makineye atıyorum kapağındaki aparatta çıkıyor elde yıkıyorum sorun olmuyor . Youtubede temizleme videoları var ordanda bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi temizlemesinde sıkıntı yok kolay temizleniyor .
3yasakadarsifirekran Pamirkus rica ederim arkadaşıma da aldırdım o da çok memnun sizde memnun kalırsın eminim pratik şeyleri seviyorsanız eğer 😊
Pamirkus 3yasakadarsifirekran inşaallah sevmem mi çalıştığım için pratik şeyler hayat kurtarıcı resmen 😁
Sokoley 3yasakadarsifirekran çalışma prensibleri aynı mı acaba buharı biz çıkarmazsak kendi bi süre sonra boşaltıyor mu içindekini sizinki 😊
3yasakadarsifirekran Sokoley evet kendi kendine çıkarıyor basıncı sıfırlanana kadar kapağı açılmıyor zaten
Sokoley 3yasakadarsifirekran pilav yaptım kendi çıkarır belki diye 10 dk bekledim lapa oldu 😂 normal yemekte mi denesem acaba