Havalibebek Doga0812 Bende domastos ariel fayry kullanıyordum değiştireceğim artık elimdekiler bitince
Pikapikapikacuuu Pikapikapikacuuu daha doğal seçenekler vardır eminim Katun Okuduğunuzu anlıyor musunuz? İlla yumuşatıcı koy mu diyorum ben böyle yapıyorum ama illaki daha doğal seçenekler de vardır diyorum.
Katun Pikapikapikacuuu evet okuduğumu anlıyorum. Siz yumuşatıcı koyduğunuz için ufak bir dip not yazayım dedim
Berilsmom13 Doga0812 bende Bingo mutlu yuvam aldım denemek için güzel gibi ondan önce abc kullandım domestos kullandım cif portakal kokulu kullandım oda çok güzeldi belki ona dönerim zaten taşlarımı cif beyaz sabunlu yüzey temizleyici ile siliyorum
Pikapikapikacuuu Katun Sirkenin ekşi kokusundan rahatsız olduğum için çok az yumuşatıcı koyuyorum dedim. Eleştiri yerine yumuşatıcı yerine kullanabileceğim doğal ürün söyleseydiniz daha iyi olurdu.
Nezzz_ Doga0812 Asperox Beyaz Sabun Yüzey Temizleyici veya bazen ılık sulu beyaz sirke içine azda bingo manolya bahcesı yumuşatıcı atıyorum misss sirke yızeylerı güzel parlatıyor 🥰
jap Doga0812 arap sabununu az koy. Deterjan oranı suya göre çok olunca öyle oluyo. Mopun varsa üstünden sadece suyla geç durulaman gerekiyo
Alerjikrinit Doga0812 bingonun ürünlerinde çocuklar için uygun olan var ama açıkçası o zamanlar çok bilmeden içeriğini almıştım gerçekten masum mu sanmam hala bitmedi . Bana temizliğe gelen abla pril koyuyor suya öyle siliyor.