Pikapikapikacuuu Doga0812 Bunlar çok kimyasal canım. Suyu kaynatıp içine sirke ve güzel kokan bir üründen biraz koyabilirsin. Ben yumuşatıcı koyuyorum ama daha doğal seçenekler vardır eminim.Sıcak suyla silince hem iz kalmıyor hemde buharla silmiş gibi oluyor.
Katun Pikapikapikacuuu Ben yumuşatıcı koyuyorum En az bunlar kadar yumuşatıcıda kimyasal yalnız. Kıyefetlerden soluduğunuz yetmiyor gibi birde yer silmek ne biliyim
Pikapikapikacuuu Pikapikapikacuuu daha doğal seçenekler vardır eminim Katun Okuduğunuzu anlıyor musunuz? İlla yumuşatıcı koy mu diyorum ben böyle yapıyorum ama illaki daha doğal seçenekler de vardır diyorum.
avokadosever Doga0812 Ersağın genel temizlik ürününü kullanıyorum hem temizliyor hem güzel koku bırakıyor
OptimusPrime Doga0812 Bende bunun pembesini kullaniyorum. Oğlum 22 aylık kızım 4 yaşında. Silip her yeri açıyorum zaten kurusn diye bir şey olmuyor yani.
SetenayCo Doga0812 Domestos yüzey temizleyici ve Biobellinda çok amaçlı yüzey temizleyici. İkisini de gönül rahatlığıyla kullanıyorum.
Anr5155 Doga0812 ben temiz içerikli olan rahiki mahtum markasının menekşe kokulu genel yüzey temizleyicisini kullanıyorum mis gibi kokuyor ve güzel temizliyor. Temiz içerikli olduğu için kızım temas etse de sorun olmuyor.
Doga0812 jap ya cnm ben yeni taşındım fayanslarda çok iz kalıyor ve temizlenmiyo ayaklarımız yapışıyor fayansa
jap Doga0812 arap sabununu az koy. Deterjan oranı suya göre çok olunca öyle oluyo. Mopun varsa üstünden sadece suyla geç durulaman gerekiyo
Havalibebek Doga0812 Bende domastos ariel fayry kullanıyordum değiştireceğim artık elimdekiler bitince