tombikbebe Hayallerhayatolsa ay ben yıllardır yalnız kalıyorum evde. Evlendim yine aynı çoğu zaman eşim gece çalışıyor. Korktukça insan daha kötü oluyor en iyisi güzel bir mantığa oturtup devam etmek yoksa insan kafayı yer😁
minikMarquez Hayallerhayatolsa ben şok olmuştum lohusaykende çok şey yaşadım tuhaf geliyor nasıl olur diyorum geçen hafta ışığı kapattım bir iki adımda ışık açıldı kapattım açıldı kızımı uyutmustum korkudan kapıyı kilitledim kızımın yanına gidip uzandım
Zlm Hayallerhayatolsa elektrikler gidip geldiyse ondan olmuştur bizim televizyonda elektrikler gidip gelince kendi kendine açılıyor çünkü
kizlarimbenimherseyim Kendinizi korkutursaniz korkarsiniz düşünmeyin hiç ilhas naz felak okuyun Allahü yu biliyorsaniz onu okuyun hiç bisey olmaz yani korku salarsaniz olur benim başıma gelmediği için daha başka bişey gelmyor aklima
kizlarimbenimherseyim Hayallerhayatolsa aynen öyle düşünmeyin bende hep çocuklarla tekim bazen eşim işten gec gelebiliyor betoncu çünkü asla aklıma gelmez böyle düşünceler
mavilimsi Hayallerhayatolsa gece TV yi kapattım uyumaya gittik fişini prizden çekmedim ama kapattigima eminim.sabaha karşı bı uyandım sesler var evin içinde .öyle bir koktum ki hemen eşimi uyandırdım salona gidip baktığımızda TV açık.artik TV yi kapatırken fişi de çıkarıyorum prizden😄