2boymommy asude01 bende baya bi kendime gelememistim hala daha evde yanlizken evin her kösesine bakarim incelerim 🤣
asude01 2boymommy yok yok o kadar kafana takma böyle şeyleri çok düşünme evde dua aç ben temizliğimi güzelce yaptıktan sonra açarım Bide düşünerek yaşarsak kafayı yeriz
asude01 Hayallerhayatolsa evet ya buna benzer çok olaylara şahit oldum ya yurtta kaldığım zamanlar bi kız vardı sürekli bişşeler gördüğünü söylerdi artık herkesin psikolojisi bozulmuştu yani o derece
Nanem123 Hayallerhayatolsa benim tv markası beko bende kapatıyorum işe gidiyorum akşam geliyorum açık bazende evdeykende kapatıyorum kendi kendine açılıyor
2boymommy asude01 aciyorum canim fazla takmiOrum ama arada bi geliyor iste sükür simdi cocuklardan pek düsünmeyede zamanim olmuyor ama tek oldugumda zor oluyor 😐
Mommyy1 Hayallerhayatolsa bizde tvde degilde klimada olmustu lan dedim noluyo tovbe yarabbim 😁 megersem zamanlayiciyi ayarlamis benim kucuk canavar 😁
asude01 Hayallerhayatolsa evet ya bende korkarak uyurdum Allah’tan çoğu kuzenimde her gece biriyle uyurdum 🤭
Zuzu_pufy Hayallerhayatolsa sizi korkutmak istemem ama evinizi cinler basmış derhal orayı terk edin gidebildiğiniz kadar uzağa koşarak uzaklaşın 🙂 villadan taşının normal daireye aynı sorun oluyor mu bakinn😀
Hayallerhayatolsa Zuzu_pufy yok artık 🙄 Normal dairedede ses geliyordu ama bura müstakil olduğu için zaten ürperiyordum
deli_bir_hatun Hayallerhayatolsa bilimselini bilmiyorum ama ben duvara bağlıyorum mesela gece herkes uyurken de duvarlardan tak tuk sesler duyuyorum