asude01 olay basima geldiginde ne hamileyim ne lohusayim cocugum mocugum yok bastan diyim hani derler ya korkuturlar falan o yüzden haa yenide evli degilim 5 yillik evliydim🤣
Neyse ben bi evin tozunu alayim dedim gittim cam sil falan aldim bide su rulo kagitlar var ya ondan aldim cam masimi silecektim rulo kagidi bacak arama sIkistirdim cam sile masaya fis fis yaptim ordan kagit koparip silcem aa bi baktim yok her yere baktim en son en alakasiz yerden cikti yatak odamin balkonun kösesinde her neyse aldim geri döndüm oturma odasina kapiyi kapattim (ben evde bütün kapilari kapatirim asla bir kapi acik bile durmam) oturma odasinin kapali balkoni var onunda caminda el izleri gördüm dedim bunuda sileyim döndüm camsili alirken o kapinin kulpu resmen hani acmak icin bastirip acarsin ya o asaga dogru iner aynen o sekilde asaga indi tik dedi kapi sonuna kadar yavasca acildi icim bi ürperdi korkudan söyle odaya bi göz attim sanki beyaz cok hafif duman gibi bisey gecti o evden nasil ciktim bilmiyorum bir dahada girmedim zaten baska bi eve tasinasiya kayinvalidemlerde kaldim 😐