Synmannesi okuyananne222 daha tarih atıcam yeter vallahi yoruldum daha yatak odası kapalı balkon kaldı 6 sonra yapcam daha bitsin
Ekut beybiliko siz bensiniz. Hele kısın hic cam silmem zaten yagmur camur leş gibi oluyor zaten calısırken guneslikler acılmıyor bile gormuyorum 😂
bebitonunannesi_ Ekut bende o konuda sizin gibiyim, kış temizliği yaptım camları içten sildim dışarıya zaten yağmur yağacak
beybiliko niHanzade eleştiren gelsin kendi silsin valla umrumda değil, eve yardıma gelen kimsem yok, benim elimden gelen budur
Synmannesi kivircikannesi ya ben çalışmıyorum o yüzden güne güne yaya yapıyorum sen çalışıyorsan çok normal canım 1 milyar da olsa ver temiz temiz olsun için rahat etsin
1civcivannesi Synmannesi benim kocam kizoyo temiz sen abartiyosun diye dip bucak girerim ben eve 3 aya bir koltuk falan eşyaların yerini de değiştiririm çok zevkli oluyo
1civcivannesi Synmannesi benim 3+1 ben 7 aylık hamileyken büyük gardorabimi bile kocama cektirmistm odanın içinde bile olsa değiştiriyorum yerlerini eşyalar yeniymis gibi oluyo
Synmannesi 1civcivannesi benim dolap yer değişmiyor ya ben de çok seviyorum eşya değiştirmek ama ev küçük
bebitonunannesi_ Synmannesi oda oda gidiyorum, hangi perdenin kirlendigini hissediyorsam yıkıyorum bazende bu genellikle mutfak perdesi camı oluyor.Ayda bir yıkanıyor genellikle mutfak perdesi
Synmannesi bebitonunannesi_ evet canım mutfak çok kirleniyor ben de mutfağı sadece sık sık yıkıyorum cam iç dış perde bakalım büyük salon temizliği cam perde bitti şimdi yatak odası ve kapalı balkon kaldı artık gücüm kalmadı yarın yapacağım onları da yaparsan bitti