lux33 Synmannesi perdeleri yılda 2 kez yıkarım 6 ayda bir camları da toplasam 3 kez silmişimdir bir senede
Aysnrincii Synmannesi camların temiz olması takıntı gibi bir şey bir kez alıştın mı sürekli öyle görmek istiyor insan 😞
Defnesare15 oglumubeklerken 7 aylık kızım var ama kayınvalidem evde, eşimde zaten her işe yardımcı.evimizde çok büyük değil😂cam silmek için bütün kriterleri tamamlıyorum😂
Themom_ Synmannesi 5 ayda bir perdelerimi yıkarım ama bayrama yakınsak mutlaka yıkarım her hafta cam silerim
Beratim17 Synmannesi normalde 3 ayda bir yıkarım ama en son 6 ay önce yıkadım bebekten dolayı yikayamadim yeni fırsat buldum camları silip perdelerimi de yıkadım oh miis
Synmannesi Beratim17 Ben de geçen yıkadım hatta posta açtım tarihte İstanbul’da çok güzel yağmurlar yağdı şu an benim camlar leş gibi
Ay-Bek Synmannesi evet gerçekten zor oluyoy hem yemek hem işler insan yetiştiremiyor hele bir de titizsen daha da zor
Yaseminki1 PamukPrensesannesii ayda 1 bazen 1.5 ayda 1 cam silerim bir günde biter camlar balkonlar birde evi supururum aynı gün perdeleri de senede 2 bazen 3 zaten fazlası perdeyi zedeler