Aminemm_ Merhaba anneler hangi bebek deterjanıni kullanıyorsunuz e bebegin kendi markası nasıl lekeleri çıkarıyor mu içeriği temiz mi kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum 🌸
melekayaz5 Aminemm_ Ben e bebeğin deterjanını kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım açıkcası lekeleri çıkarmıyor hiç
Esross10 Aminemm_ valla ben ondan çok memenun kalmadım kaka lekesini falan çok çıkarmadı daha sonra uni baby hassas dokunuş aldım yeşil kapak 40 derece de güzel leke çıkarıyor
Aminemm_ melekayaz5 ya almayayım o zaman ben normalde kalıp sabunu rendeleyip kullanıyorum ama sıvı deterjana geçeyim dedim
Esross10 Aminemm_ hayır yine bebek deterjanı ama yeni doğan yazmıyor üzerinde hassas dokunuş diye yazıyor üzerinde kapağı yeşil ebebekten almıştım
Esross10 Aminemm_ bizim şimdilik sadece kaka lekemiz oluyor onu çıkarıyor 40 da yıkıyorum leke çıkarıcı da kullanmıyorum ama baby me 60 da yıkadığım halde sarı sarı leke kalıyordu
06noname İçeriğine çok dikkat etmedim kurutma ve ütü yapıyorum diye dalin granül ve sıvı deterjanını kullanıyorum memnunum tertemiz oluyor ekstra durulama yapıyorum ben ama önce 40 da yıkayıp sonra durulama sonra kurutma çıkınca da ütü 😅
06noname Aminemm_ bebek hassas ya nolur nolmaz die kendi çamaşırlarımız yıkanıp kurutulup yatağın üstüne hoop 🤣🤣 öncelik hep onda bize de vakit kalırsa işde 🙈