uyuyanadamdannefret Cocukgelisimcimomy bimin guzel oluyo. Ama bulasik makinesi deterjani berbat. Iyi bir makine deterjani ariyorum . Maalesef fairy ve finish cok guzel temizliyor.
heymom__ uyuyanadamdannefret rossmanda domol marka varmış ben henüz alıp kullanmadım stoğum var ama bitince ona şans vereceğim rossman ürünleri genelde iyi oluyor
Cocukgelisimcimomy uyuyanadamdannefret ben zaten iki üç senedir İsrail malı kulanmıyordum ama bulaşık Makinesi deterjanı finish alıyordum şimdi prile mi gecsem bilemedim . Tek seçenek o gibi
yudufesra Bende bebek bezi goon kullanıyorum memnunum..mama sma nasıl değiştireceğim bilmiyorum aslında mamayı bıraktırmak istiyorum ama geceleri iciyor
Cocukgelisimcimomy yudufesra baby goat diye bir marka var hem içeriği temiz hem Türk malı hem daha uygun
Semaaa39 Cocukgelisimcimomy prili kullanmadım ama araştırmıştım zamanında. Çok çok kötü yorumlar vardı. Yinede siz bilirsiniz tabi
uyuyanadamdannefret Cocukgelisimcimomy denemekten zarar gelmez m bimin ve şokun tabletleri makinayi mahvediyo. Elimde bir paket bimin tableti var biz boş duruyo. Esim almisti. Çöp bir ürün
Mrvklc97 Cocukgelisimcimomy Migros’un kendi ürünleri de çok iyi özellikle bulaşık makinası tableti , çamaşır yumuşatıcıları, çamaşır suyu ve sıvı bulaşık deterjanı.. hem Migros’un kendi ürünleri hem de fiyatınuygun kaliteliler. ben bebek bezimi de minies alıyorum çok memnunum uyuyanadamdannefret Cocukgelisimcimomy
yudufesra Cocukgelisimcimomy duyuyorum hep markayida icermi bilemedim malum mamalarin fiyatları da yüksek
heymom__ Cocukgelisimcimomy bende gidip almadım ki daha açılmamış 2 paket fairy duruyor benim ⅘ aya biter heralde anca o zaman alırım gibi 🥲
Anr5155 uyuyanadamdannefret benim evimde ki bütün kişisel bakım ürünleri, temizlik malzemeleri rahiki mahtum markalı yerli ve temiz içerikli ürünler üretiyor.
Mehtap-37 uyuyanadamdannefret tarım kredi kooperatifleri marketinin kendi ürünlerini deneyeceğim ben de henüz almadım ama sadece çayını kullandım çok beğendim
Cocukgelisimcimomy uyuyanadamdannefret ay yok market bulaşık deterjanı makinayı maf ediyir ay deterjansiz kaldık 😑
Anr5155 uyuyanadamdannefret web sitesi var instagram sayfaları da var orda da kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz.
Sevde123 Cocukgelisimcimomy malesef bende kara kara düşünüyorum şuan için tabletim var bi ay kadar da götürür bence, o süreye kadar iyisini bulabilirsen tekrardan yaz buraya lütfen bizde alalım 😃