Nurxxx Canım sen 4.5 aylıkken başlicaktın desteksiz uyutmaya ben öyle alıştırdım ikizlerimi şuan 15 aylıklar mutlaka her akşam gece uykusuna geçmeden önce sütünü veriyorum içiyorlar öyle uyuyolar sürekli banyo yaptırıyorum uyumazsa normalde 2 günde bir yaptırıyordum şimdi hergün yaptırıyorum gece güzel yatsın diye ama tekrardan 2 günde bir yaptırcam çünkü hemen soğuk geçer hasta olurlar kış geldi yazın hergün yaptırıyordum çok terliyolardı çünkü bebekken alıştırmaya bağlı gece uykusu yani bende öyle öğrendim yaptım çok şükür şuanda rahatım yine kalkıyor gece ama tekrardan yine uykuya geri dalıyor çinko ve kalsiyum eksikliğimiz varmış gece uyanması bu yüzden oluyor bu aralar bi karışım var ondan yapıp veriyorum hergün mutlaka düzeliyor yavaş yavaş 1 aydır gece sürekli uyanıyordu 1. Aşı oldu sonra grip ateş o geçti 1 gün sonrada ağızda mantar enfeksiyonu kaptı onunda geçmesi 2 hafta sürdü ağız kremi sürdüm hep şuan birazcık hafif var yine bu yüzden uyanıyor olabilir gece ama yine krem sürüyorum geçsin diye bebeğinizin bi rahatsızlığı vardır belki benim sadece 1 tanesi böyle yapıyor diğerinin MaşAllahı var yormaz beni hiç 5-6 tane alt dişini hepsini birden çıkarıyor buna rağmen uyuyor yani