Aslananne1 bebeğim 17 aylik grip olduğu için doktora gittik bu ilacı vermiş iyi mi bu ilac kullanan varmi bide eczaci üstüne kaç ölçek verecez yazmamis ne kadar verim kızlar
2prensannesi03 Aslananne1 üstte kalsın canım Rabbim şifa versin kuzuya 🤲🏻 Ben kaç ölçek olduğunu bilmiyorum belki bilen yazar. Büyük oğlum 4.5 yaşında ona bir ölçek veriyodum ama küçüğe ne kadar Bilmiyorum
Aslananne1 2prensannesi03 tamm canim bilen bi anne yazsin kaç ölçek olduğunu ona göre bnde verim😊teşekkür ederim
Aslananne1 Ecem__ Google da 1 tatli kaşığı çok cildi kabarır falan yazıyor öyle bi yan etki oldumu peki günde kaç defa kullancam
Aslananne1 Poncikkkk benim oğlum ilaç sevmiyor az bisi bile ağzına degdimi kusuyor mamasina veya yemeklerine katsam olur mu
ikibebeannesii Aslananne1 biz kulandik cokda ise yariyor gercekten ama kullanim gununden fazla kullanmayin kiminde kabizlik yapabiliyor bize 7 gun sure vermisti doktor ama gecerse 7 gun oncesindede birakabilirsiniz demisti oylede yaptik
ikibebeannesii Aslananne1 ya i gecerse sizde erken birakabilirsiniz gunde 2 olcek yeterli sabah ve aksam yatmadan rabbim sifa versin su an ortalik hastaliktan kiriliyor cidden bizde yeni atlattik buhar makine vs derken resmen biz buyuklar 1 bucuk ayda attik ama kizimiz 1 haftada toparladi neyseki
Aslananne1 ikibebeannesii naptiniz peki baska geçmesi için gribin sizede çok geçmiş olsun oğlumda burun akıntısı balgam ve öksürük var