Ee011 gzmdasss çok güzel olmuş bizde yeni yaptırdık ama hiç içime sinmedi ama dolaplar filan bu şekil kulp bundan yaptıracaktım kararsız kaldım ama hoş olmuş tezgahınız nedir acaba
Mimmosumm gzmdasss çok güzel olmuş eviniz beyaz ve sade en sevdiğim tarz iyi günlerde kullanın ağız tadıyla oturun inşaAllah
Mimmosumm gzmdasss bişey sorabilir miyim fırının üzerindeki Migro dalga sanırım etrafını nasıl o camdan yaptırdınız bende yaptırmayı düşünüyorum da
Yasirefeninannesi gzmdasss ooo maşallah Allah nazardan saklasın bizde yaorircaz kızlar duan edin aksilik çıkmasın biz evlendiğinde yaptırdı esimgil ama kaynım gitmiş başka renk ve model yaptırmıştı bizden habersiz hayalimizdeki mutfağı yaorircaz dua edin yaptırayım
gzmdasss Ee011 valla canım bilmiyorum benim eşim mutfak dolabı yapıyor haliyle mermerci tanıdıklarıda var ben sadece görsel beğendim böyle böyle olsun dedim ismini özelliğini hiç bilmiyorum
Ee011 gzmdasss ayyy saf gibi buraya hiç sormadım yaaa peki ara fayans la tezgah aynı mı öyle olınca çok pahalı oluyor
Ee011 gzmdasss benim dolapçı nerden çıktıysa karşımıza çıkmaz olsun saçma sapan yaptı durumum olsa direk söktürcektim
Yasirefeninannesi gzmdasss mesela ne kadaraa mal oluyor bizimki okadar büyük olmayacak ama uzun yinede burda Ankara’da misiniz
gzmdasss Ee011 evet tezgahla ara fayans aynı yaptırabiliyorsanız öyle yaptırın hem görseli güzel hem temizliği çok kolay oluyor
Ee011 gzmdasss gzmdasss tezgah porselen di benim maalesef yaptıramadım öyle bütçemize uymadı yoksa benim de aklımdaydı
Mimmosumm gzmdasss aa öyle mi bilmiyordum ankastrenin mikrodalga fırını olduğunu bu şekilde çok güzel duruyor
gzmdasss Yasirefeninannesi inşallah istediğiniz gibi bir model olur içinize siner🌸 Canım benim eşim mutfak dolabı yapıyor o yüzden para vermedik daha doğrusu sadece malzemeye para verdiğimiz için kaç para tutar böyle bir mutfak inan bilmiyorum
Yasirefeninannesi gzmdasss peki malzeme ne kadar tuttu peki 😁 bizde malzemeyi alcaz bende beyaz istiyorum hayalim