damladll şimdi öncelikle trendyoldan “5 numaralı eds beslenme katateri “ alıyorsunuz evet adı bu. Sonra kullanmadığınız bir biberon varsa biberon memesinin ucunu hafif açıyorsunuz bu aldığınız kablonun gri kısmı biberon içinde ağız kısmı ise o deldiğiniz kısımdan sarkacak dışarı doğdu çünkü orayo mememize yapıştıracağız o kısma geleceğim.. beslenme kataternin ucu yani memeye takacağımız kısım kapalı uç mikrop kapmasın die siz o kısmı ağzınızla hafif koparın açılsın bebek mama yiyemez yoksa katatarr aldığınız zaman bu detayı anlayacaksınız.
Şimdi gelelim nasıl besleneceğimize aadece gözünüzde canlandırın katater satın alırsanız gerekirse sizinle görüntülü telefon konuşması yaparım sakın canınızı sıkmayın anlatırım yine… herneyse şimdi sistemi kurduk devam ediyorum
Şimdi siz bir emzirme atleti giyinin memeniniz birini açtınız bibeonu bu atletn 2 memenizin arasında kalacak kısma sokun sarkan kabloyu memenize bantlayın ucu tam memenize denk gelecek kablonun… kalan kablo da bibeonun dibinde olacak çünkü bebecik onu cok cok cok içecek merak etmeyin.
Şimdi şu içişte bebeğiniz memenizi emdiğini sanıyor..
Eds sistemin tamamı da trendyolda satılıyor ancak brnce aşırı pahalı eğer paranız varsa sistemi alın ben şahsen kablo satın alıp sistemi kendim kurdum.. baya süre besledim. Eğer anlatımımı tam ifade edememiş isem bu konuda YOUTUBE VİDEOLARI VAR EDS SİSTEMİ BESLENME vs yazarsanız çıkacaktır.. çok çok kolaylık diliyorum size inşallah sağlıkla emsin🌺🌺🌺🥰🥰🥰🥰🧿🥳
5 nolu katater linki bu ucu gri olacak kataterler numara numara gidiyor bir katateri 1 gün kullandım yıkadım hep sıcak au ile dedim ya eğer başlarsanız tekrar detaylı konuşuruz🌺🌺
https://ty.gl/r8l55a0frs