Liyosunannesi esilam1 dünden kuru fasülye var birazda zeytinyağlı lahana sardık yanına bol salata yeter bence
btldkgl esilam1 mercimek çorbası Fırında beşamel soslu püreli orman kebabı Pirinç pilavı Turşulu mısırlı havuç tarator Vişneli brownie ☺️ Misafirim var ondan bu hazırlıklk
2ogullu1anne Lahana sarması,patlıcan biber dolması Çökelekli ve patatesli el açma börek Havuç tarator,cacık,turşu
Beyninizikullanmakucretsizdir esilam1 dünden pirinç pilavı ve tavuk şiş var yanına salata yapcam birde süt helvası 🤤
Oburiks Aaayysseee Afiyet olsunnnnn Aşeriyor gibi dolma istiyor canım ama yarın memlekete gideceğiz sabah erkenden , bugün hazırlıklar tam gaz devam ediyor ne dolma ne sarma yapabilecek gücüm var Benim yerime de bol bol yiyin 🌺
Aaayysseee Oburiks Yaa balım keşke yakın olsaydık hakkını helal et 🥲 memlekette kim varsa ara hemen yarın dolma ile karşılasınlsr seni 😂😍
Oburiks Aaayysseee Siparişleri verdim şimdiden 😂 Ne hakkı canım sen yazmasan yine istiyor olacakti canım sen afiyetle ye 😘
Derya-Anne esilam1 dünden tarhana corbamla karışık dolma var (biber patlıcan yaprak sarması) onları yiycez yanına da yoğurt koyarım yeter
esilam1 Umutveannesi yaaa kötü olmuş olan etlere olmuş ama insallaik hali. Bende geçen gün 2 günlük yemek yaptım diye seviniyorken ocagin altını kapatmak yerine kisigs vermişim bir mutfağa girdim her yer yanık kokusu gitti 1 günlük yemek 🫣