Synmannesi esilam1 ya karışık kızartma yapacağım ya da kabak patates mücver yapacağım dünden kalma bir tane karnıyarık az da ıspanak yemeğim var
esilam1 emilia afiyet olsun gecen ctesi yaptım 🫣 çalıştığım için hahftaici haftasosnu düzgün yemek yapmak istiyorum
Madammm esilam1 soğan salça yağda kavurma şeklinde az su eklerim buharinda kavrulur sonra yoğurt dökülür baharat felan yenir
esilam1 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala afiyet olsun ben her hafta taze fasulye yapmaktan gına geldi artık
Oburiks Aaayysseee Afiyet olsunnnnn Aşeriyor gibi dolma istiyor canım ama yarın memlekete gideceğiz sabah erkenden , bugün hazırlıklar tam gaz devam ediyor ne dolma ne sarma yapabilecek gücüm var Benim yerime de bol bol yiyin 🌺
esilam1 Zeynepcndr3 afiyet olsun bende çok yaprwk sarma istiyorum da artık evin işlerine yetişemiyorum calisstigimdan birde sarmayla hiç uğraşamam
Umutveannesi esilam1 dünden şehriye çorbası var. Pilav yaptım yanına da kavurma yaptım ama kavurmayı bi güzel yaktım 😂 şimdi nohut yapıyorum bir de cacık yaparım
esilam1 Umutveannesi yaaa kötü olmuş olan etlere olmuş ama insallaik hali. Bende geçen gün 2 günlük yemek yaptım diye seviniyorken ocagin altını kapatmak yerine kisigs vermişim bir mutfağa girdim her yer yanık kokusu gitti 1 günlük yemek 🫣
35lavanta esilam1 Bugğn benimde yapasım yok zaten pek malzemede yok yarın pazar var c.tesiye pek bişey kalmıyor evde oyğzden eşim balık pişirtecek normalinde pazarları yiyorduk bugüne aldık bende yanına fırında baharatlı patates yaparım salaya yaparım tamam işte