bitevekkul > bitevekkul Malaasef Müslümanlar, Kuddusun düşüşünü göz göre göre izliyor
Allah hepsinin, herkesin yardımcısı olsun ama ben bu kısma katılmıyorum. Kimse savaşa müdahale edemiyor çünkü öyle bir mücadele 3. Dünya savaşını başlatır. Sadece müslümanlar değil, bu insanlık suçunu gören hiçbir ülke müdahil olamıyor çünkü hiçbir ülke bir savaşa kapılarını açmak istemiyor. Bu ğlke daha depremin yaralarını saramamışken bir de savaşı kaldıramaz. Evet askeri gücü fazla olan bir ülkeyiz ama savaşlar eskisi gibi yüztğze değil, teknoloji ile oluyor artık. Gencecik askerlerin hayatı bir bombaya bakıyor ve o askerlerin de birer ailesi var. (Asker eşiyim) inanın bu savaş başladığından beri bize sıçrayacak diye yüreğim ağzımda geziyorum küçücük bebeğim ile.
Yani demem o ki, müslümanların da elinden bir şey gelmiyor. Lütfen artık sanki bile isteye oturup izliyormuşuz gibi konuşmayın. Hepimiz çok üzgünüz, hepimizin içi yanıyor ama stratejik davranmaktan başka çare yok. Bu ülkenin başındaki adam zaten dini değerleri olan bir adam. Elinden gelen bir şey olsaydı zaten yapardı. Bunu da aklınızda bulundurun.
Linç değil, sadece bu tarz cümlelerin bir sonu olması için bir iç döküş.