bombacimulayim saskinordekannesi ikisi çok farklı şeyler. Robot günlük temizlik için iyi ama yinede haftada bir iki büyük süpürge yada dikeyle evi temizlemek gerekiyor çünkü robot süpürge şekil itibariyle her köşeyi alamıyor ve en yüksek etmiş güçlüsü bile normal süpürgeye göre zayıf kalıyor. Yani mesela ben günlük robot süpürgeye temizletiyorum hafta sonları da dikey süpürgeyle iyice bi çekiyorum
saskinordekannesi Ben biraz sanırım tembel bi insanım 😃 yani ben mutfakla ilgilenip sigaramı içerken o süpürsün istiyorum djfjnfvm, toz toplaması vs nasıl robot süpürgenin, dikey gibi güzel çekim gücü var mı
bombacimulayim saskinordekannesi hayır tabiki . En güçlü çekiş gücüne sahip robot bile bir dikey kadar iyi çekemez . Dediğim gibi günlük temizlersiniz mesela tozları çok iyi alıyor koltuk altları yatak altları pırıl pırıl okuyor sadece robotla ama irili ufaklı kırıntıları bazen kaçırdığı oluyor
Umutveannesi saskinordekannesi benim evimde normal dikey süpürge var marketten almıştım ucuz olanlardan, onun harici Philips süpürgem var ama inanın ki robotun yerini hiç biri alamaz. Bende ikinci çocuğu düşündüğüm için robot süpürge aldım vaktimi almasın diye yaptığım en iyi şey oldu gerçekten. 15 gündür arızalıydı robotum normal süpürgeyle sil vileda yap cidden zaman kaybıymış. Bugün robot evi süpürüp silerken çamaşır da attım mutfak dolaplarını da sildim camları da sildim. Yani evi süpürüp silmeye ayıracağım vakti başka işlerde kullanıyorum çok rahat oluyor. Tabi robot süpürgenin kolaylık sağlamasını istiyorsanız koltuklarınız yüksek olmalı (ekstra koltuk altını ayriyetten süpürüp silmemek için) halılarınız çok saçaklı olmamalı yoksa çok takılır süpürge bir de evde orda burda fazla eşya olmamalı. Benim evde mobilya halı var sadece öyle aksesuar olmadığı için her yeri dip köşe süpürüp siliyor. Dikey süpürgeyle yine kendiniz süpürdükten sonra bi anlamı yok bence. Ve yine normal süpürgeyle evi süpürsem de tozlar çıkıyordu bir yerlerden ama robottan sonra evde hiç toz olmuyor
Eminos Tatlican koltuklar mi koltuklarin altina zaten tobot supurge giriyor perdeleri de kaldiriyorum heryeri süpürüyor
Tatlican saskinordekannesi Xiaomi robot vakum mop pro ama kardesim bunn bir dusuk modelini aldi daha memnun cunku ince onun koltuklari alcakti rahatca giriyor diyor hem benimkinden daha uygundu xiaomi robot vakum 1j veya 1c ikisinden biriydi adi unutmazsam sorarim yarin
Doga0812 bombacimulayim merhaba bende istiyorum çünkü oğlum gezerek yiyor o nedenle sürekli supurmekten sıkıldım bu yönden ise yararmi
saskinordekannesi bombacimulayim zaten hafta da bir eşim evde bebeğe bakarken ben genel temizlik mutlaka yapıyorum dip köşe, ama her gün uyanıp bebeğe tek başıma bakıp birde evi süpürmeye vakit ayıramıyorum ayırsam da terliyorum duşa giremiyorum evde eşim yok vs yani çok zor oluyor bana hiç param yok ama köşeye biriktirdiğim bir kaç çeyrek var onları bozdurup alıcam
Bir-prens-annesiii saskinordekannesi bende robot süpürge almak istiyorum kendim süpüremediğim zamanlarda süpürmesi için
Tatlican Doga0812 robotmu istiyorsunuz o ara ara az dokulen yerler icin pek kullansli degil ona elde bir supurge daha pratik ama bende robot seviyorum bel agrima iyi geldi
evlerkadar saskinordekannesi çocuklu ve çalışan bir kadın olarak robot süpürge diyorum çünkü misafir gelse ben lavaboları yıkayana kadar o evi süpürüyor ya da kahvaltı yapana kadar evi hem siliyor hem süpürüyor haftada bir dikey süpürge yapmıyorum robot süpürgenin emiş gücü ve silmesi gayet güzel Roborock S5 max kullanıyorum robotun girmediği koltuk altı ve kenarları kirlendiği zaman süpürüyorum perdelerimi ona göre biraz kısa kestirdim ortada robotun takılacagı eşya da bırakmıyorm
Elifsenayldrm55 evlerkadar evet çalışansanız bencede robot süpürge ama çalışan değilseniz ilk önce dikey sonra da robot alabilirsiniz bence
Elifsenayldrm55 saskinordekannesi bende ikiside var köpeğim olduğu için anca yetiyor ama bi tane seçecek olsam dikey seçerdim V15 kullanıyorum kablosus olması çok avantajlı mutlaka şarjlı alın bütceniz ne kadar bilmiyorum ama Philipsin dikey süpürgeleri iyi diyorlar ya da dyson eski modellerini alabilirsiniz bütceniz kısıtlıysa eski model alırdım ama yinede dyson alırdım her zaman kaliteli eski mıdeli de olsa❤️
Doga0812 Tatlican evet robot istiyorum esimde görüyorum sürekli supurge atıyorum eve bide hortumlu olduğu için fişe tak peşinden onu çek zor oluyo