Sherlock1180 elifzumra0760 doğru anlamissiniz evet. Ben ilk seferinde anlamadim huzursuzdu ama dışı de çıkıyordu ondan sandim.sonra aylık rutin kontrole gidince doktor findigina da bakalim dedi hatta ne alaka diye geçti içimde kimseye guvenemz olduk çünkü. Neyse bi baktı doğru çocuk cerrahiye dedi hemen sekteterle görüşüp bizi aldırdı hemen çocuk cerrahiye girdik oda nesterle cocuga gostermeden açtı. Sonra yune tekrarladi bu sefer ben fark ettim cocukta hem cis yaomiyirdu hemde yaomaya çalışırken huzursuz oluyordu değişik birşeylerin olduğu belli oluyir
elifzumra0760 Sherlock1180 (RABBİM) yavrularımıza şifa versin🤲 canım çok üzülüyorum yaa minicikler🥰meleklerim benim 🥰
Sherlock1180 Nur159 normal bebek vajinasi google de vardi yapışıklık olan bebek vajinasi ben oradan bakmıştım arada ince kirmizi zar gibi bir tabaka var o gidecek ama kremi kullanma bence baska doktora götür.
Nur159 Kızlar güncelleme yapayım ben 😃Benım kızıma doktor o zaman krem vermişti 5 gunluk.3.gun masaj yaparak uyguluyordum açıldı.Ben de çok şaşırmıştım çünkü hiç açılmayacak gıbı duruyordu.Tekrarlar dıye her gun havalandırıyorum orayı.