eymenin_annesi34 mobesebesir evde kelebeği bile süpürgeye çekmiş dehşet derece fobisi olan ben bunu bi ara evde odada gördüm eşim oturuyorsu bebeğim ve bende koltuktaydık bebeğimi nasıl çığlıkla alıp diğer odaya geçtiğimi anlatamam 🙊
mobesebesir eymenin_annesi34 bende tepki veremedim esimi çağırdım tezgahtaydi oda lavaboya itip su açtı akilli
Yelizinannesi Pnay ay hiç karşılaşmadım bende sizin gibi uçan böcek görünce bile kaçan biriyim bu gece yatamam herhalde bazen olmadık şeyleri böceğe benzetip saniyelik beyin ölümleri yaşıyorum 😂😂😂
Memolininannesi mobesebesir hayır hatta uzun süre havalandırıp silinmesi gerekiyor zaten 3 ay etkisini gösteriyor
Vera094 mobesebesir tarım bakanlığı bunları gördüğünüz yerde öldürün diyor çok zararlılarmış ve artıyorlarmış. Bizde de çok var malesef. Bir çözüm bilmiyorum sineklk olabilir.
balliikedii mobesebesir bizim evin etrafında ağaçlar var bez silkeleyelim anında 3 tane en az geliyo pusuda yatıyo resmen ve iğrenç kokular cidden eşim hemen atıyo hem asla böceğe gelemem korkuyorum nefret ettim artık evden
mobesebesir balliikedii kız benim evin etrafı hep bina ama nereden geliyorlar anlamadım bide mutfakta çıkıyor artık bisey yiyip içmeye tiksiniyorum
balliikedii mobesebesir çok normal bizim fark etmiyor hangi camı açarsak geliyo ciddi anlamda bunaldım ya direk öldür ya da peçeteyke atın camdan başka çözümü yok
mobesebesir balliikedii peçeteyle alıp atıyorum İnternet te okudum öldürüldügunde Bi koku saliyormus o kokuya diğerleri de geliyor mus
Umisko mobesebesir istanbul da kaymakamlıklara yazı gitmiş istila var diye , zararsız bir böcek ben peçeteyle tutup atıyorum
Merveio14 mobesebesir anaaaaa evet benm balkonumdada 3 sefer denk geldi bu böcek, biri asılı çamaşır üzerindeydi diğerleri balkon pencere içinden çıktı bende diyordum bu ne böceği, ay nasıl önlem alacağız bilgisi olan var mı
beyoglu67 mobesebesir Zonguldakta yaşıyorum. Her gün en az 3 tane denk geliyorum evin içinde. Kahverengi olanina Camasirlara da yapisiyor kuruturken🤦🏼♀️ yapışkan pislik seyler