Narinasya mobesebesir orduyu bu böcek sardı neredeyse çözümü yok ısırabiliyor yakıyor. Ve hızlı çoğalıyorlar sıcak ortama gelirler. Ziraat varsa oralarda ilaç alabilirsiniz kesin çözüm değil ama.
mobesebesir Narinasya ay bunun Bi çözümü yok mu ya millet cam kapı açamaz insanların burnuna kulağına girer
Guneyinannesi1 mobesebesir geçen baktım oğlum bir şey ile oynuyo bunla oynuyodu eline almış çıldırdım
mobesebesir Guneyinannesi1 ayy tövbe demek ki herkes bu dertten muzdarip. Ben eve ilaç vs sıkmayı düşünüyorum çok huylandim
Memolininannesi mobesebesir bi yorumda gördüm eczanede satılıyor bu ilaçtan biz satıyorduk fayda görenler varmış k-othrine sulandrılmamış olanı alıp kullanın
Memolininannesi mobesebesir hayır hatta uzun süre havalandırıp silinmesi gerekiyor zaten 3 ay etkisini gösteriyor
eymenin_annesi34 mobesebesir evde kelebeği bile süpürgeye çekmiş dehşet derece fobisi olan ben bunu bi ara evde odada gördüm eşim oturuyorsu bebeğim ve bende koltuktaydık bebeğimi nasıl çığlıkla alıp diğer odaya geçtiğimi anlatamam 🙊
mobesebesir eymenin_annesi34 bende tepki veremedim esimi çağırdım tezgahtaydi oda lavaboya itip su açtı akilli
Yelizinannesi Pnay ay hiç karşılaşmadım bende sizin gibi uçan böcek görünce bile kaçan biriyim bu gece yatamam herhalde bazen olmadık şeyleri böceğe benzetip saniyelik beyin ölümleri yaşıyorum 😂😂😂