Aslan2103 Pearlyyy benimki 3 gun yapmayinca bu markette satilan kavanoz mamalardan erikli olani veriyorum ertesi gun yapiyor. Ama bu kadar sey denemissiniz o ise yararmi bilniyorum deneyin isterseniz
Aslananne1 ayse74fe hayir kullandığım ilacı bilmiyormuyum😄doktor bize sabah aksam önce 10 ml dedi baktın 10 ile ishal gibi yaptı 5 e indir dedi ayarını kendiniz belirleyin her bebeğin bünyesi farklı dedi ama baya kilo verdirdi bize
Aslananne1 ayse74fe biliyorum tabi bebek yiyemez ben bilinsin diye dedim yetiskinlerde kabızlık oluyor okuyanlarin aklında kalsın diye 😊
Aslananne1 Ftmmm111 keten çocuklara önerilmiyor nasıl doktorunuz verin dedi sok oldum yetişkin insanda bile karın ağrısı yapar tuvaleti gelince
Aslananne1 Pearlyyy al canim günde 3 defa bez açtıktan sonra popo ya iç kısmına sür elinle iyice yedir kuru kalmasın kaka yapınca ağlamasın kuru olunca canı acıyor 😊
Ege4535 Pearlyyy canım bizde de oldu aynı problem çözümü hemen yazıyorum saba kabiz yapabilcek her şeye zeytinyağı katıyorsun ek gıdada ayrıca kuru kayısı hasla ve blenderdan geçir püre şeklinde yedir aynı gün sonuç alirsin