ArasMom91 Hanımlar iyi akşamlar oğlum bugün 18 ay aşısı oldu iki tane sağ sol bacak saat 2 gbi olduk ama şuan ayağını topallayarak yürüyor aşı yerine dokununca elimi çektiriyor açıyor belli yaşayan var mı geçer mi anormal bi durum mu hiç böyle olmamıştı 😔
Azraada58 ArasMom91 bize koldan yaptılar keske koldan yapsalardı kızarmışsa bebeyagıyla hafif hafif ovala canm
Eflinim_2022 ArasMom91 Oyy kuzum benim nasıl acıyordur şimdi buz koyun calpol verebilirsın fazla yürümese iyi olur üstünde ama bebişler hiç durmaz cok geçmiş olsun 💐 bizde Kasımda olacağız inşallah iki tane tek mi aşı birde neden kola yapmadılar acaba
BozukYol Bizde bugün olduk arada elini vuruyordu acıdıgını söylüyordu ama topallama olmadı uyudu şimdi
ArasMom91 BozukYol bizde kızarıklık yok da kısa bi iğne yapti şeker iğnesi gbi onu vurduğu bacağı öyle diğerinde bisey yok
Elika00 ArasMom91 ovalama. Ovalamak çok yanlış. Buz koymalısın sadece. Ağrı kesici verebilirsin tabi çok ağrısı varsa.
ArasMom91 Eflinim_2022 iki ayrı asi sağ ve sol bacaktan bilmiyorum koldan yapmadi ebemiz çok iyi sorma gereginde bulunmamıştım. Pek yürümedi seke seke yaramazlık yapmaya çalıştı da calpol verip uyuttum insallah sabaha bisey kalmaz 😔 sizinde az kalmış umarım acısız sizisiz olur 🙏
ArasMom91 Elika00 ağrı kesici verdim ovalamadim canı yanmasın die uyudu şimdi de insallah sabaha geçer. Şişmiş biraz
Burcubaslas ArasMom91 bize hemşire soğuk koyabilirsin dedi ovma yapma. Calpol verdim ertesi gün iyiydi çok şükür
Elika00 ArasMom91 sabah mutlaka buz koy canım morarabilir şişebilir bunlar oluyor öyle olunca hemen buz. Ağızdan damla da damlattılar mı
Merveeemeeliss ArasMom91 bizde olduk bi süre yürümek istemedi bız koydum 3 saat snra yürüdü biraz şişti bacagı ama kızım çok kasılıp çık ağlamıştı ondan oldu heralde
gulceninannesiii ArasMom91 bizim hemşire 2 koldan yapmıştı, artık büyüdü bacaktan olmaz demişti🤷♀️ çok geçmiş olsun