ata241222 Osanit diş topu kullanan var mı, ben bebeğimin ağzının içine bırakıyorum zorla ancak hemen ögurmeye başlıyor ve bazen de kusuyor.Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Vina3 ata241222 piyasanın en iyisi biz de kullanamadık dışarı atıyor hemen. Emziğin ucuna yapıştırıp verdim sesi çıkmadı
Didem0101 ata241222 ben kullanıyorum da kaç aylık ki eğer çok küçükse ondan olabilir önce tetagil kullan ben 6 aylıkken kullanmaya başladım osaniti öncesinde tetagil sürdüm hep çiğneme refleksi olmadığındandır o
Meltemingo ata241222 ilginc kucucuk top zaten agizda hemen eriyen bisey bende 5 aylkkenden beri kullaniyorum 2 yasndayiz hala kullaniyoruz cok isimze yRiyor … emzik kullniyosaniz emzige yapistirip vereblrsn
Mervetnl Meltemingo merhabalar kullanımı nasıl acaba yeni geldi almanya dan ama her yerde başka bilgi var kullanımla iligli. Birde alerji vs yaptı mı?
Meltemingo Mervetnl gunde 3 top 3 saat arayla en fazla 3 kez gunluk 12 adeti gecmemeli ben hep bu sekilde kullandim benim oglum suan 2 yasnda oldgu icin 3 top etki etmcgnden 6 top veriorum gnde 2 defa