ahsenannesi7554 hanimhatun ben bebeğim çok gazlı diye bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı kimyon atıp içiyordum faydasını görmüştük
hanimhatun Betulsark gaz probleminden iyidir bitkisel çözümler diye düşünüyorum bende. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Abartmamak şartıyla bence denebilir. Gaz sancısı çektiğini görmek daha zor
Betulsark hanimhatun tabikide yani son zamanlarda ki araştırmalarda gösteriyor ki sütten geçiyor doğrusu yanlışmış bende öyle biliyordum. Sonra düşündüm evet ben çok dikkat ediyordum ama kızıma bi faydası yoktu yine gazi vardı yine gazi insallah sizede iyi gelir
Deletedmom_112 hanimhatun ben kimyon, rezene, anason, kişniş karışımı aldım ondan içiyorum, epey iyi geliyor.
elvinadagizem Ben kendim rezene ve kimyon çayı içiyorum işe yarıyor,bebeğe de bir kaç kez kimyon verdim ama bağırsakları tembellesir mi diye düşündüm vermeyi kestim.Cok sancısı olursa veriyorum yalnızca
Fadimana42 hanimhatun benim oğlum çok gazlıydı üstüne üstün alerjik olduğunu da hemen anladık süt ve ürünlerine alerjisi de vardı 40 imiz çıktı mafloru kullandım
jap hanimhatun 2aylık falandı sanırım. Gaz damlası yeterli gelmiyordu. İlk kızım da kırkı çıkmadan vermeye başlamıştım çünkü dr gaz damlasına gerek yok dedi rezene veriyom o zaman dedim günde 2 3 çay kaşığı zararı olmaz demişti
Pastaneusuluislakkek hanimhatun ben günde üç çay fincanı içiyordum, gaz sorunumuz kesilmişti. Bununla beraber kızıma da birkaç sefer bir çay kaşığı verdim ve nutrigen neo wind damla kullandım
hanimhatun Betulsark inşallah… inanın o kadar zorlanıyor ki… emerken sancı giriyor kıvranıyor öyle görmek çok üzüyor beni. Bende denicem inşallah iyi gelir