Zeynep97 Alyakbr ayyy allahim dudaktan öpmek nedir vakumlamak nedir uzak tutun ve kesin uyarın oyle yapma diye kırılan kırılsın konuşmayan konuşmasın lutfennnn
Alyakbr Zeynep97 bende şok oldum valahi bak illkez böyle biseyle karsilastim ve oan tepki veremedim kayınvalideme söyledim oda uyarmams tekrar yaptı ve ben tepki verdim öpme vs diye alindı üstüne bide video paylaştım bununla ilgili tepki geldo hemen delirmemek elde değil dudaktan opulinve noluyor benden hastalık geçer bebek en şeyi bebekte olsa bir mahremiyeti var
Alyakbr masal57 keşke herkes bu düşüncede olsa denildiği gibi ne var sanki ne zamana kadar opmicez gibi laflar isitiyorum bianda ozaman 7 aylıktı dudaktan opuldu şok olduk ve bişey diyemedim oan kaynanama söyledim oda pek oralı olup uyarmadi eşini bidaha olursa tepki veririm dedim. Ve verdim de. Öpme dedim niye diye soruluyor bide . Bende video paylaştım bununla ilgili tabiki üstüne alındılar ve tepki içerikli mesaj geldi bu benim cocugum ya ben istemiyorum ama yok anlmıyolar
Alyakbr pennylane ben hayatta başkasının bebeğini izinsiz ne kucagima alırım ne öperim yeltenmem bile asla anne olunca daha da dikkat ettim . Ne güzel sizin ki izin vermiyor benim bebegim 8 aylık ve herkese giden gulen yabancılamayan bir bebek ben biraz da olsa yabancılasın gitmesin istiyorum.ama tam.tersi
Alyakbr elif949494 igrencler ya gerçekten millet yapsin kendi çocuğuna istedigini yapsın bizimkilerden uzak olsunlar
Busragokceberra Alyakbr Uçuk virüsü bir diğer adı benim bu konu da açtığım post var okursunuz.Artik kızımın durumunu gördükleri için korkuyorlar
kizannesi575757 Alyakbr yanağından öpüyorlar engel olamıyorum tek engel olabildiğim elinden öpülmesi bir kaç kere optuler uyardım baktım uyarıyla anlamıyorlar eline yeltindeklerinde ya kendi elimi koyuyorum üzerine yada çocuğu geri çekiyorum
niHanzade Alyakbr asla. Anneanne dedeyi de uyarmışlığım var. Zaten sevmem ama mahremiyet eğitimi üzerine bir kitap okudum, asla çocuğum istemediği müddetçe öpenezler. Komşu vs hiçbir şekilde öpemez. Ne bu öpme merakı ya gitsin millet birbirini öpsün, bebek çocuk öpülmez arkadaş
niHanzade Alyakbr dudaktan öpmek cinsellik dışında bir şey ifade etmezmiş çünkü dudak haz noktasıymış. İsteyen linçleyebilir, umarım kayınbabanızın dudakları çürür. Nefret ediyorum herkesten, kimseye güvenimiz kalmadı. Dedeysen adam gibi öp ne o
Alyakbr niHanzade dudakları çürür demişsiniz guldurdunuz beni 😅😅 aynı dusuncedeyim aklıma.geldikce deliriyorum hatta . Kucuckkem kendi çocuklarında opmus oda olamamsi lazım ama. Bu benim çocuğum dedim asla istemiyorum .uyardım eşim uyardi. Hatta video paylaştım bununla ilgili alındılar kustuler umrumda değil kimse artık
ikibaloglanannesi Eşim - annem - babam - kız kardeşlerim Eşimin annesi - babası - kız kardeşi dışında kimseye öptürmüyorum da kucaklarına da vermiyorum . Bu konuda baya sert tavırlıyım👌🏻 Ki kendi anne babamız kız kardeşlerimiz de zaten ellerinden öper.
Cinarinannesi23 Alyakbr benim bebeğimi opuyorlar eşimin arkadaslari öpüyor ama seviyorlar bişey de diyemiyorum. Ailemde de eşimin ailesindede opuyorlar hasta olduklarında yaklaşmiyorlar ama hatta o seven openler hasta olunca maske bile takiyolar. Ama çok küçükken opmuyorlardi 6. Ayından sonra öpmeye başladılar.
helloobitchs Alyakbr aslaaa istemiyorum aslaaaaa kim olursa olsun dövesim o dudaklarını patlatasım geliyor kaynanama bi kaç kere dedim ama gene öpüyooo ama yapılacak bir şey yok bazen akrabalarda öpüyor insan olannn öpmez söyliyceklerim bu kadar geçen eşimin teyzesi öptü halla çok sinirliyim insan öpmede diyemiyor ayy bi anda öpüyolar
niHanzade Alyakbr gocunmuş bakın videoya işte burdan belli biliyor ki yaptığı anormal, çocuğun yeri mi kalmadı ya dudaktan öpmek nedir kulak bilmem ne valla çok sinirlendim o kadar haklısınız ki
tuanamoms_07 Alyakbr sadece aile bireylerimize müsaade ediyorum onun dışında kimseye müsaade etmedim. Dolardaki insanların dokunmasına tahammül edemiyorum zaten çünkü tanımam etmem niyetini bilmem. Pandemide aktif olarak çalıştım ve bir sürü bebek baktım hasta onların annelerinin yanından ayrılıp ağlarken küvözlerde onları kucağımıza bile alamadığımız zamanlar oldu. Bunu bile bile kendi bebeğimin öpülmesine müsaade edemem. Ki zaten aile bireylerimiz de pek öpmüyor öperse başından saçlarından öpüyorlar.
Asdfghh Alyakbr Ben sakinmiyorum acikcasi. Sakinmiyorum derken. Tanıdığım bildiğim insanlardan. Akrabalardan. Zaten çok görüşmediğim tanımadığım insanlarında dokunmasına bile izin vermiyorum 🙈