BengeldimNabersiniz Tugbaa21 hesaba girmiyor hala girmemiş başka bir hesap kullanıyor olabilir mi acaba kahve makinesina da kaç kişi favorilerine eklemiş yazık günah insanlara 😬
gamzelifkerem Tugbaa21 televizyon. Neden böyle uygun diyince anneme hediye geldi kullanadan vefat etti hayrına birilerinin isi görülsun diye bu fiyat yazdın demişti. Adamlar bulunsa da para verilmez dediler bize. Bi anlık basiret bağlanması işte. Normalde babam ucuz diye kolay kolay bişey almaz 40 gun arastirir.
Defnem36 Devlet bu tarz kişilere göz yumduğu için olan bizim gibilere oluyor Instagramdan krem falan satın aldım sonra sahte çıktı mesaj atınca bu defa onlar bana tehdit mesajı atılar nereye şikayet ediyorsan et dediler bu kadar
mom-1 Tugbaa21 gecmis olsun da uyanmanız gerekirdi evet param güvende ile yapmıyor oldugunuzu anlamanız gerekirdi çocugun rızkı sizin dikkatsizliginiz. Daha dikkatli olursunuz artık eft yapmıssınız bide töbe töbe
aysegulhumaa Tugbaa21 dolaptan almıştı onlar bi arkadaşı telefon ucuz satın aldı onu da öylr kandırdılar adam bir de dalga geçti sizin gibi salaklar sayesinde para kazanıyoruz diye
adendr Tugbaa21 bizide dolandırmaya çalıştılar bir link gönderdiler ama eşim tam parayı atacakken uyandı allahtan linkin sahte olduğuna. Geçmiş olsun size az bir parada değil allah sorsun inşallah yemek nasip olmasın onlara
Masha_ Tugbaa21 Bu sekilde sahibinden uygulamasından dolandırılan bir kadın daha görmüştüm ama nerde gördüğümü hatırlayamıyorum geçmiş olsun
ikikereanne_ Tugbaa21 bende hamileyken tl yukluyorum zannedip 9000 dolandirildim. Sikayet etsekte nafile savcilik falan hikaye Allah hepsinin belasini versin. İnsanin icine oturuyor gercekten ama cana gelmesin ne yapalim.