pinkopink nurze01 fairy yerine şokun Kendi markasını kullanıyorum detarjan olrak aklıma sadece bu geldi
nurze01 pinkopink güzel mi ben maalesef onu kullanıyordum bunca zaman bi ona bir de çamaşır makinası deterjanına bir çözüm bulamadım. çünkü bardaklarım hep Mahvolmuştu bi ara bimin markasını almıştım. Memnun musunuz peki?
GulRengi nurze01 Leke çıkarıcı olarak Akbel’in Sodyum Perkarbonat’ını öneririm. Zaten ben elden geldiğince, doğala yakın ürünleri kullanmaya başlayalı çoğu popüler ürünleri bırakmıştım. Meşhur olanların çoğu kimyasal ve zararlı zaten
nurze01 Minikkusuumm evet dediğim gibi annem keşfetmiş onu da aslında çok uzun zamandır var olan bir Türk markasıymış. Biz yeni duyduk. Annem baya bir ürününü sipariş etti. Şuan kargoda gelince bakacağız. Siz memnun musunuz peki? Şu çok iyi bunu mutlaka alın dediğiniz bir ürünü var mi?
nurze01 birgunes21 evet işte ben buraya bir kaç yerli ürün yazdım. Diğer arkadaşlar da yazarsa hepimiz için iyi olur 🌸👍🏻
Minikkusuumm nurze01 ben bütün ürünlerini kullanıyorum hepsinde de memnunum kremi var birde ağrıyı direk kesiyor
Huma_kus34 nurze01 ersağnın herşeyi col guzel annem üyedir oraya genel temizlik oda spreyi vs damla konsantre leke cıkartma özelliği var ve parkeleri parıl parıl yapıyo
kerimannesi nurze01 bakın bize bu ürünler marka gösterldigi için biz bu ürünleri alıyoruz aslında yerli markalarımız hem daha ucuz ve güzel gercekten de paramız hep çöpe vermişiz www.ahilik. com girip ögrenebilirsiniz
Huma_kus34 nurze01 boykota Rağmen şimdi bimden geldim bulaşık tableti vs çoğu şey tüketmişler tek tük kalmış bizim milletimizde var boyle garip düşünceli insanlar bem alsam ne olur kafasında yani dicek kelime bulamıyorum 🙄🙄
asude01 Huma_kus34 çoğu ürünleri raftan kaldırmışlar sanırım yani genel olarak bunu yapmışlar mı bilmiyorum ama yada dediğiniz gibi tüketmişlerdir.
baloglum_e NurrA hakikaten bende alacağım dediği sayfaya da baktım pril düşünüyordum oda ahilik reddi diyor
Candy_88 NurrA domol bulaşık tableti öneririm rossmanda satılıyor alman ürünü. Yerli değil ama en azından yahudilerin değil