MelekTF asude01 katılıyorum tabi ki bu kadar basit değil, şahsınıza söylemiyorum su an, ben kendimce boykot ediyorum ve sorum zaten belli, cevaplamak isteyen yazsın gereksiz bulanlar da okuyup geçebilir arkadaşlarım
asude01 MelekTF Gereksiz bulmadım tabiki yazdıklarınızı estağfurullah 🥰🙏 Şimdi şöyle bi durum var kimse almayacak diyelim bi anda indirim olacak ekonomi zaten belli herkes bi anda tekrar alacak bu şekilde döngüsel olarak çarkları dönüyor. E bu durum kısmi olarak insanlar açısından bir fırsat
Cnslrsln MelekTF konu hakkında birkaç şey söylemek isterim; güç böyle bir şey işte adamlar koskoca dünyaya sinsi sinsi kendilerini yaymışlar içimize girmişler. Kursağımızdan geçen iki lokma yemekten tutun evimize kadar modaya kadar sananiye kadar işlemişler öyle ki bu kadar küçük bir devlet dört tarafı Müslüman ülkelerle kaplıyken korkması gereken yerde müslümanları öldürüyor. Çünkü dedim ya savaş sadece fiziki değildir adamlar yıllardır içimize işlemiş yani sadece türkiyenin değil yüm dünyanın. Bu da bir savaştır. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti kimlikte çok etnik kökenli bir ülke 1924de müslüman ülke olmaktan çıkmışken herkesin bizden yardım beklemesi hep bizi önden göndermesi de sıktı. Koskoca birleşik arap emirlikleri koskoca katar ki çok da zenginler ama neden yardım eden yok üstelik onların yüzde yüzü Müslümanken neden sadece türkiye ses çıkarmak zorunda? Oradaki çocukları bebekleri görünce insanın içi sızlıyor da benim vatanımın bir evladı orada kan dökse içimiz yanmayacak mı? Türkiyenin herkese yardım etmeye çalışması bizi bir gün filistin gibi yapacak Allah o günlere izin vermesin.
MelekTF asude01 ne kadar indirim de olsa o ürünler çok fazla ragbet gördüğü için çok fazla da makul bş fiyatta olacağını sanmıyorum, malesef her anlamda zor dönemlerden geçiyoruz, Rabbim feraha ulaştırsın 🤲🏻
Mrscapa Sontvbukucu araya şöyle gireyim Almany şu an İsrail’in en büyük destekçisi. Hem geçmişte olanlar yüzünden destek verme durumunda hem de şu anki politikaları gereği destek veriyorlar. Almanya başbakanı Olaf Scholz bir dünya açıklama yaptı İsrail’e destek amaçlı. Evet bende boykot edilirken markanın nereye ait olduğuna bakılması gerektiğini düşünüyorum ama aynı zamanda şu anda İsrail’e destek vermeyen bir Batı ülkesi yok malesef İspanya dışında. O yüzden zaten daha önceden yönelmiştim yerli vs ürünlere ama şu an kesinlikle boykot edeceğim evet belki benim boykotumla olmayacak ama bu benim bir duruş göstermeyeceğim anlamına gelmiyor.
MelekTF adaatuna İsrail malı değil bende biliyorum, ama destekçilerinin ürünü bu yetmez mi? Sadece fairye takılı kalmayalım, su an deterjanım bitmek üzere olduğu için ben alternatif sordum sadece deneyimleyenler farklı yerli ürünler önerebilir diye
adaatuna MelekTF o zaman ingiltere amerika tüm ürünleri boykot etmeliyiz. Ya da sizi daha doğru anlamak adına soruyorum evinizde biten her türk malı olmayan ürünü mü boykot edeceksiniz hedefiniz bu mu?
Masalina12 MelekTF Allahım zalimlerin yanına bırakmasın inşallah tez vakitte kendi kanlarında boğulsunlar inşallah 😥
MelekTF [silindi] malesef öyle, çoğu ürün türkiyede üretiliyor ama isim hakkı vs vs herseyi yabancılara ait
MelekTF adaatuna gönlüm tabi ki bundan yana hedefim de bu yönde, önceliğim savaşa zulme göz yuman, bir sekilde destekleyen ülkelerin ürünlerine yönelik, belki zor ama neden olmasın