Ayzvedrya2 Neden? Ya sadece soruyorum neden? Ben mi haberleri yanlış izliyorum yoksa sizler sadece olaya din yönüyle mi bakıyorsunuz? Hamas denilen örgüt bir anda israile saldırdı ve israilin filistini dümdüz edeceğini bile bile. Hamas kim ki Filistin kim? Attıkları bir füzenin israili korkutacaklarını mı sandılar? İsrail büyük bir terör devletidir ve hamas filistinin ipini bilerek çekmiştir nokta. Üstelik filistinde ölen bebeklere üzülüyorsunuz da israilde ölen siviller bebekler üzmüyor mu neden çünkü yahudiler di mi? Ülkemizde 10 günde 4 tane üniversite öğrencisi 3ü maddiyatsızlıktan biri ihmalden öldü. Neden bunu konuşmuyorsun neden bunun için ses çıkarmıyorsun? Sen çocuğuna bez mama almak için zorlanırken bu ülkenin cb’si somaliye 30 milyon dolar HİBE etti neden ses çıkarmıyorsun? Çok değil senenin başında yine bu devletin çıkardığı imar affı yüzünden binlerce can gitti orada da kaç bebek ailesiz kaldı ne oldu peki unutuldu hangi arap ülkesi üzüldü? Hangi arap ülkesi yas tuttu? Ama biz ne yaptık 3 gün yas ilan ettik Atamın ve silah arkadaşlarının kanıyla kırmızıya boyanmış al bayrağımızı araplar için yarıya indirdik. O bayram sadece göklerde dalgalanmalı. Yeter artık sizin gereksiz müslüman savunuculuğunuz türkiyeyi filistine çevirecek. Depremde de starbucksı çok boykot ettiniz ne oldu her şehrin starbucksı full çakılı mc donalslar da kuyruk kapılara kadar kuryeler fıldır fıldır yemek taşıyor. Kendinizi de etrafı da kandırmayı bırakın. Allah yardımcıları olsun. Benim vatanıma ve vatanımın evladına bir şey olmasın yeter.