2prens1anne Arkadaşlar merhaba.bez bitti yarın alacağım ama kaç alayım arada kaldım bebeğim 1.5 aylık 5.200 grm. Slepyy 1 kullanıyorum ama küçük geliyor sanki 2 alsam büyük gelir mi yoksa 1 defaligina yine 1 mi alayım?
Hkhjhhjjhjjj 2prens1anne arasında çokta fark yok diye hatırlıyorum bende ilk başlarda sleppy kullandım 2 ye geçmiştik hemen sıkıyorsa 2 al canim
witcher 2prens1anne 2 al baktın çok büyük geliyor 1 alırsın 2yi sonra kullanırsın ama bence 2 olur size
adanil 2prens1anne sleepynin 2 numarasını kullanabilirsin ama çok alma. Ben indirimde diye 272tane almıştım. 50 tanesini kullanamadım artık küçük gelmeye başladı 3 numaraya geçtim. 2 hafta önce bebeğim 5250 kgdı.
2prens1anne adanil ben 1 paket 2 no alayım bebeğin gelişimine göre sonraki alımda 3 alırım belki teşekkür ederim 😌
beyzacmvrc 2prens1anne zaten sleepy kalıbı çok küçük ya kimisi direk 2 den bile başlıyor Artık.2 numaraya geçmelisiniz kesinliklee
beyzacmvrc adanil ever bende Molfix kullandım hep sonra goon aldım mesela mavi paker goon Molfix den de büyük bence kalıp olarak onuda pek sevemedim zaten sizdirdi Molfix de bozdu napcaz bakalım goonun birde sarı paketini deniyum diyorum
adanil beyzacmvrc sleepynin 3 numara külot bezini aldım şimdilik memnunum. Molfix çok kalın ve onda da taşma oldu. Sleepynin ince olması güzel
beyzacmvrc adanil sleepy hiç kullanmadim denerim olmazsa bakalım şu an goon dan devam ediyorum gece degismezsem altını sizdiriyor bazen sabah ıslak oluyor