Oykux77 EmineYilmaz hayalim içimde bı bokluk var ama bilmiyorum nedir ruhum daraliyor ne kadar çok şey var mı acaba velayet hakkı bildirimi ve ben ona göre hareket ediyordum ama bu söylemiyor ne kadar çok alt açtım ve ben ona o baksın gözlerin doğuyor Bı yerden sonra bozduk biz djdjdj
Cocukgelisimcimomy Hayalim var mı bilmiyorum ki bu da çok en çok okunan yerel bir televizyon kanalında ekranlara gelen linclere çok güzel olmuş ama ben yıpranıyorum sjsjsjsjsjjsjs
mavisimbebek33 Hayalim var bir de hayallerim vardı hayallerim var hayalim vardı hayalim de hayalim vardı 😂😂😂😂
Damla0kklik SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim 😀😀😀😀😀😀
miracinannesi21_ SevimliHayaletCasper hayalim var mı diye düşünüyorum ama ben seni çok seviyorum sevdiğim bir şarkı dinliyorum ben sana dedim ya sana zahmet olmazsa yarın sabah erkenden kalkıp yemek yedim 😂😂Ayy bu niye böyle oldu 😂😂
Hly44 SevimliHayaletCasper hayalim var ama ben bu akşam ki doğdun büyük istanbul ve bir gün önce bugün günlerden ü m k k
fik Hayalim var diyerek bu gün de yok değil mi kız öğrenci yurdu ile ilgili sonuçlar burada bulabilirsin bir şey yok be a good time to come over and bilim öyle bir şey yok benimki çok anlamsız çıktı ya 🤣
Aylizzcmn SevimliHayaletCasper hayalim gerçek oldu gerçek oldu gerçek oldu gerçek olacak gerçek olacak gerçek olacak Sonda bi zorlamayla dilek diliyormusum gibi 😂