pinkooo_02 SevimliHayaletCasper Hayalim gerçek oldu artık ben konuştum benim eşim bilir önemli olan bu akşam tekrar deneyin 😂😂😂
AyEmRa SevimliHayaletCasper hayalim bu gerçek bir şey 😕 var ama onu bulamıyorum şu anki de bu kadar mı çok komik
Sunseet SevimliHayaletCasper hayalim var ama bu gerçek değil mi sence de çok komik bir durum ama gerçek 🤣🤣
Arenim_ SevimliHayaletCasper hayalim var ama ben hala uyumadım ve bu konuda bir gelişme yok ama insan bekliyor işte bu yüzden bu kadar çok şey var ki benim için bir neden yok Hahhah klavye içimi okudu resmen. Uyumak istiyorummmmm
Beyninizikullanmakucretsizdir SevimliHayaletCasper hayalim içimde bir şeyler var kızınızla konuşun ya da tarator sos için çok uzatmadı bu sefer öyle bir şey yok yok yok yok kilom bir doktora gittim MasterChef bir duruma göre versin doğru bilmiyorum 🙄 Biri bana tercüme etsin bu nidirrr yaaa 😁😁
3prenses_annesi Hayalim de bu kadar güzel değildi ama olsun yinede teşekkür ederim canım sağ olasın Allah razı olsun senden öpüyorum seni çok seviyorum iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin tatlı uykular diliyorum sana da tatlı uykular diliyorum 😂😂😂 💩 unu çıkarttım biraz ama olsundu 😂
Aysegul___ SevimliHayaletCasper hayalim var mı diye düşünüyorum ama ben seni çok seviyorum seni çok seviyorum seni çok seviyorum 🤣🤣🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir SevimliHayaletCasper yapacayikkk Tanya’nın konuşma tarzı çok tatlı ya 🤣🤣
Ekinimm SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane daha var ama onu çok istiyorum ya bir kere daha deneyeceğim bakalım nasıl olacak 😂😂
1anne2cicek SevimliHayaletCasper hayalim var mı acaba ne zaman gelir ve gider miyiz acaba yeniden kayıt olsakmi de bir çok güzel olmuş ellerine emeğine yüreğine Sor beni ara 🤣🤣🤣
Kucukprensesannesi Hayalim vardı da biz mi sevmedik diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi 😂😂oha çıkana bak şiir resmen
Suradevelioglu SevimliHayaletCasper hayalim içimde bir şey yok… O kadar yok olmuş ki heveslerim çıkana bakın 🥲
Pnay SevimliHayaletCasper Hayalim var ki herşeye ağlıyorum ama çok da güzel oldu ve ben onu farkedeli ama çok da iyi bakalım. En başı okadar doğru ki bu ara herseye ağlıyorum 😢
3-erkek-annesi Hayalim var ama sen beni sevmiyorsun galiba sen benim için değerlisin ama sen beni istemiyorsun Aaa bu ne 😧 gece gece tribe girdim ya ne alaka 🤷🏻♀️