__derya__ SevimliHayaletCasper hayalim gerçek oldu gerçek aşk bu aşk o ben seni seviyorum ben sana aşık olmuşum Saçma oldu ama 😂
pinkopink __derya__ hayalim var diyerek sözlerini noktaladı bu ne biçim insanlar var ya işte ben sana aşık gibi bi arkadaş ve o kadar da zor şeyler de oluyor 😂😂😂😂 bu ne ya ahahahah
Elfgrn SevimliHayaletCasper Artık ezbere yazıyoruz ya klavye de kaydetmiş yazıyı 🤣 bastıkça yazı çıktı .
Anr5155 SevimliHayaletCasper hayalim var mı diye düşünüyorum ama eve gelince de sürekli didişiyoruz merhaba iyi günler dilerim ama ben seni çok seviyorum. Kesin kocamla olan konuşmalarım bunlar 😂
Demirac19 SevimliHayaletCasper Hayalım olabilseydi keşke bu kadar çok şükür var ama ben de bir şey var sadece bir şey değil mi canını feda etmeye başladı ve bu kadar 😂😂😂😂
1meftun SevimliHayaletCasper Hayalim gerçek oldu bende bilmiyorum ama bu sefer de adın çocuğu kullanıyor olur diye düşünüyorum. Kime ne nasihat vermişim acaba ben yaa 😂
EfBiCo SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane daha vardı onu bana atsana ben bir tane buldum onu atacağım şimdi ona göre sana atayım ben ekmek falan da var ama sen bilirsin yinede 😁😁😁 bune be
Ftmnr16 SevimliHayaletCasper hayalim var mı acaba ya bir şey soracağım sana da bu arada ben de çok seviyorum ama bu kadar uzun değil yani çok kısa ve net bir cevap vermek istiyorum 🤣🤣🤣
Eslemsi_04 SevimliHayaletCasper Hayalim gerçek oldu gerçek aşk bu aşk o gerçek sevgi bu değil aşk bu Nekadar mantıklı bir cümle ama 🤣🤣🤣🤣
Beraninannesii SevimliHayaletCasper Hayalim içimde bir şeyler öğretmeye çalışarak geçiyor desem yeridir şimdi yeni bir ev yeni bir araba istiyorum onlaarı düşünüyor musunuz 😁 Hayaller hayaller 😅🥲
-_Esra_- SevimliHayaletCasper sıçarız laftan da anladığı yok salak salak ben iş yapmam ne demek bu ayy ben şok Bu n ya fkfkfkfkf