Yagmursonrasitoprakkokusu SevimliHayaletCasper hayalim var mı yok ama yüzünü güldürdü beni oturudum kaldım öyle 😂😂😂😂😂😂
silaa66 SevimliHayaletCasper hayalim varsa onu yap unutma bunu yap bana gönder ben de sana yapacağım ama sen de bana yap tamam mı hadi bay 😂😂😂😂😂😂😂 Benimki karşılıklı dkdkdk
Cagla6060 SevimliHayaletCasper hayalim ben sana kurban olurum ben senin için çok şükür bir yaramazlık yoktur
Alparslan4 SevimliHayaletCasper hayalim içimde sen nasılsın canım rabbim sağlık versin evlatlarına İyiz bizde hamdolsun geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz hahaha benim klavye
AleynaDefne Hayalim var bir de hayallerim vardı hayallerim var hayalim vardı hayalim de hayalim vardı Benimkisi tekerleme gibi oldu 😅😅😅
Cekiyorum_Gulumse SevimliHayaletCasper Hayalim var diye düşünüyorum ben bu etikete yazar mısın sen de gel demedim mi ben sana 🤭🤭 Bu ne be 😂
Saresma_ SevimliHayaletCasper hayalim var diyerek sözlerini noktaladı bu nedenle bir şekilde ve taşınmazın bulunduğu yer İstanbul😂😂
Parsannesi10 Hayalim var bir de hayallerim vardı hayallerim var hayalim vardı hayalim de hayalim vardı hayalim gerçek bir hayat hayal ediyordum ama bu hayalim de bu hayal kırıklığına uğramak istiyorum çünkü ben çok hayal kırıklığına uğrattım seni ama sen de çok iyi biliyorsun ben seni her şeyden daha fazla sevdim 😂
_iremy SevimliHayaletCasper hayalimin şarkısı gerçek hayat gerçek mi yoksa gerçek mi gerçek değil ama gerçekler acıdır jsjsjsjajsj
Ruzgarmommy SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum 😂😂 Hadi bakalım hayallerimizi gerçekleştirdiğim günlere 🥹💖🌸
bunemeselaa SevimliHayaletCasper Hayalim gerçek oldu ama gerçek mi değil mi bilmiyorum ama çok güzel bir duygu bu arada ben seni gerçekten çok seviyorum 🤣🤣
Son-gul bunemeselaa hayal kırıklığı oldu mu ya bu kadar basit mi bu ya ben bu işi anlamıyorum ki ben ne yapıyorum ben ya ne yaptım
Gmzkyr noluyasanagenemiros bende sağdan başlıyım :) Hayalim var ve ben o yüzden bir de bir tane var o kadar da büyük ihtimalle bir şey 😒 olmaz 🙅♂️ ya o zaman ⏱️ o yüzden bu bir gerçek bir gerçek ama o da çok iyi 👍