afranurum Bebegim 4 aylik oldu . Her ay doktora gitmediğimiz için soramadım. Kucakta oturtmaya başladık. Sizler ne zaman oturtmaya başladınız 4 ay erken mi destekli oturma için?
Ezgi061696 afranurum bebekten bebeğe değişiklik gösterir başını dik tutabiliyorsa oturtulabilir benim bebeğim 3.5 aylık arada sırada destekli şekilde oturtuyorum
Esra321 afranurum ben 3 bucuk aylıkken kucağımda destekli oturtmaya başladım halen öylemdwvam edıyorum oturtun kafasını tutabilmeye başlamıştır zaten sorun olmaz
Metesmom afranurum Süreyi çok uzun tutmayın kısa sürelerle başlayıp zamanla arttırın, 4 aylık idaal bence başlamak için.
afranurum Biz de 3 ayı geçtikten sonra başını iyi tutmaya başlayınca ara ara kucakta oturttuk ama koltukta falan oturtmuyorum. Başını tutuyor ama başka bir şeye de bakmak lazım mı acaba bilemedim
1civcivannesi afranurum ya benimki de 3 aylık kalkmaya calisiyo oturmak istiyo ama ebe oturtma daha erken dedi
Esra321 afranurum ara ara oturtuyorum ama artık sureyı uzattım 5. Aya girdiğinde yastıkla destekleyip ottturqcagım
Ddmdd Bizde beş ayligiz kendi kucağımda oturma pozisyonu almaya çalışıyor bendemi oturtmaya başlasam korkuyorumda ilk.bebe 😂
mkayraa afranurum bizde bugün tam 4 aylık olduk kontrole gittik doktorumuz kucakta destekli oturtabilirsiniz dedi
Mucizexx afranurum erken değil oturtabilirsiniz benim ikizler beş aylıkken desteksiz oturmaya başlamıştı
Nilkusumm Mucizexx emeklediler mi benim kuzum da beş aylıkken desteksiz oturdu ama o saatten sonra yüz üstü yaptıramadım hiç emeklemedi hala da emeklemez on aylık
Nilkusumm afranurum ben de o zamanlar oturtmaya başladım hata etmişim çünkü 5 aylıktı desteksiz oturuyordu . O aydan sonra asla yüz üstü bırakamadım 10 aylık emeklemiyor yüz üstü durmuyor kalkıp oturuyor . Yani çocuğun bi sırası var önce emeklesin de sonra oturur
Pinardgn-22 afranurum benim oğlum 5.5 aylık ama desteksiz oturmuyor öne eğiliyor ayaklarını tutuyor ama kucakta kısa süreli oturtuyorum 4 aylığı geçerek başlamıştık