Northstar28 Bebeğim 2 aylık gündüz asla uyumuyor sallıyorum yerine yatırınca geri uyanıyor ne yapsam uyumuyor gece de sürekli uyanıyor uykusuzluktan mahvoldum artık gündüz tek kaldığımızda çok yoruluyorum sürekli kucakta gezmek istiyor uyumuyor çözüm önerisi olan var mı
naimeylmz Northstar28 aynı sorunu yaşıyoruz benimde 1 aylik emzik vermeyi düşünüyorum memede uyuyor bırakınca ağlıyor sallıyorum 5 dj sonrs kslkiyor ne gece ne gündüzüm belli
gececimon Northstar28 bu aylarda atak var canım normal az daha sık dişini Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah tez vakitte düzelir
Prensim_06 Northstar28 Bende de ayni sorun var ben uyutacağım zaman youtube dan saç kurutma makinesi sesi açıyorum öyle uyuyor bir deneyin sizde belki işe yarar Youteda adını da vereyim ben bir kaç video açtım ama uyumadı gerçek saç kurutma makinesi sesi lazım (derin uyku 2 farklı frekansa sahip saç kurutma makinesi sesi) diye yazdığınızda çıkıyor inşallah işe yarar
arenumutscr Havalar bozmamışken henüz öğle saatleri dışarı çıkart ya kanguru ile yada bebek arabası ile hem hava almış olur , tırtıklı yerlerde sür hem gazına iyi geliyor hemde sarsıntıdan uyur evdede uyuturken de ılık duş ve gazının çıktığıns emin ol masaj yap
Northstar28 arenumutscr duş da aldırıyorum rahatlar diyorum yine uyumuyor bebek arabasında hiç durmuyor kucak istiyor kanguruyla çıkabilirim ancak
gececimon Northstar28 ilk 2-2,5 ay gece gündüz kavramı olmaz bebeklerde o yüzden saçma saatlerde uyuyup uyanır uzun uyumaz 2ci aydan sonra atak var zaten
cerenomeralp Merhaba oğlum 45 günlük uyutup pusetine koyuyorum 2 3 saat kesintisiz uyuyor günde 1 uykusunda yapıyorum kemikleri acimasin vücudu acimasin diye ama yatağında bu kadar uzun süre uyumuyor yarım saat maksimum bir zararu olmadığını bilsem hep pusette uyuturum bebek arabasini eve açıyorum koyuyorum başka çözüm bulamadım
Northstar28 neolmusyaani valla aynen tutmuyor başlarda tutuyordu şimdi bıraktı midesi bulanıyor verince
Northstar28 Prensim_06 herşeyi denedim saç kurutma makinası beyaz gürültü pış pış hiçbiri mi fayda etmez ya
zeyinci Benim bebeğimde 1 buçuk aylık uykuya dalamıyor gözünden uyku akıyor ama çok ağlıyor önceden meme de uyurdu birkaç gündür orda da uyumuyor :( çözüm bulamadık
Northstar28 zeyinci aynen gözünden uyku akıyor esniyor gözleri kızarıyor artık uykusuzluktan ama yok bir türlü derin uyku yok çocukta